A Marianna becézése lehet Anna is?
Figyelt kérdés
Vagy ez így fura?
A Marianna név mennyire ódivatú? Ha meghallanád, hogy ismerősöd így nevezte el a babáját, mit gondolnál?
2015. nov. 7. 14:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem ódivatú. Egy normális név.
Nekem egyébként tetszik.
Annának még nem hallottam becézni, de biztosan lehet annak is.
2/6 anonim válasza:
Bárminek lehet bérmi a beceneve, mert a becenév nem hivatalos, tehát nem szabályozza senki. Ismerek Bélának becézett Zsuzsannát, na ott aztán tényleg nincs semmi köze a névhez.
3/6 anonim válasza:
Anna? Nem jellemző , de ha az ismerősök között így alakul , akkor szerintem semmi kifogásolható nincs benne.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha mást így hívnak az nem botránkoztat meg. Teljesen normális, viselhető név. Nekem kicsit ódivatú, de vannak olyan régebbi nevek, amik tetszenek pl. Júlia, Julianna.
5/6 anonim válasza:
Nekem fura, de úgy becézed, ahogy szeretnéd. Viszont mások alapból valószínűleg Marizni, vagy Marcsizni fogják.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy teljesen normális becézése.
Egy tinédzser Mariannát ismerek, akit Manának becéznek, az is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!