Szerintetek ugyanakkora a hasam? Vagy van eltérés a két terhesség között? Mindkettő 39 hetes has. Csak különbség érdekelne, függetlenítve a nemektől!
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 15:26
11/18 anonim válasza:
Nekem ugyanolyannak tunik.
A bugyid sem fakult semmit sem.
12/18 anonim válasza:
Szinte tényleg ugyanolyan a két kép, annyi, hogy a másodikon barnább vagy és vékonyabbnak is, így az első képen nagyobbnak tűnik egy picit a pocid :) De csini vagy különben :)
13/18 anonim válasza:
"Nem fakult a bugyid.." :D :D Nekem is ez szurt szemet egyebkent :D
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, más már a fényképezőm és emiatt más szerintem a bugyi színe :-)
Tényleg a bal oldalit mintha kicsit közelebbről fotóztam volna, pedig annyira ugyanolyant szerettem volna. Azért kérdezem, mert mindenki azt mondja, hogy sokkal nagyobb most a hasam (jobb oldalin) mint anno, pedig szerintem is akkor nagyobb volt. Akkor 12 kg-ot, most 11-et híztam. A bal oldali lány, a jobb oldali csak 1 hét múlva derül ki. Köszönöm a válaszokat. Szerintem a bőrőm színe is a fényképező miatt sötétebb most... :-)
2015. nov. 27. 20:09
15/18 A kérdező kommentje:
2010-ben volt a bal kép, a másik ma.
2015. nov. 27. 20:11
16/18 A kérdező kommentje:
Kislány lett a második is!
2015. dec. 18. 15:30
18/18 anonim válasza:
5 év lett 2 baba közötti kor? Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!