12 hetes babás vagyok. Az előbb nagyon sokat sírtam és kiabáltam is. Ugye ettől nem lesz baja a babámnak? Ugye nem állhat le ettől a kis szíve?
Nyugi, nem lesz baj. Ha kiborulsz, veszekszel és sírsz, akkor utána nyugodj meg, és beszélj a babáddal, hogy nincs semmi baj. És azért megpróbálhatsz tojni mindenre, ne hagyd, hogy bárki kiborítson (engem a párom borított ki rendszeresen, időnként akkorákat veszekedtünk, hogy napokig kértem a pocaklakótól a bocsánatot)
A babának jobb, ha kijön belőled a feszültség, mintha elfojtod!
Jó babavárást!
ҝ
Szia!
Ha a kiabálástól vagy sírástól elhalna egy magzat akkor az enyém nem lenen most már a pocakomba, mert én az első 10 hétben napi szinten ordítoztam a főnökömmel, bőgtem minden kis hülyeségen, egyenesen hárpia voltam... De sokkal jobb volt kiadnom magamból mindent, mintha elfojtottam volna, aztán ez a második trimeszterben elmúlt:) azóta nagyon jól érzem magam:)
33 hetes km
Szia!
Én a harmadik babámat várom, és a koraterhességben mindig nagyon lelkis és érzékeny voltam, mindenen kiborultam. Kiabáltam, sírtam, hisztis voltam. Ez a hormonok miatt van most így, általában a nők ilyenkor sokkal hamarabb ki tudnak akadni.
Szóval ne aggódj, ez most "természetes". Nem lesz tőle baja a babádnak.
Szép babavárást!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!