Sajnos elég sűrűn ju eszembe, hogy valami baj fog történni, ezzel bevonzhatom?
Hát ezzel én is így vagyok, ráadásul már csak 10 hetem van a baba érkezéséig! Én egyik nap úgy gondolom hogy minden tökéletes lesz és tuti jól fogok csinálni mindent, aztán meg rámjön hogy tuti rossz anya leszek és mi lesz ha nem fogok tudni megadni mindent a gyerekmnek meg úgy egyáltalán.. Ha sírni fog és én nem tudok vele majd mit csinálni meg rengeteg apró dolog, ami így a nagy nap közeledtével tudatosul csak bennem. Pedig már felnőtt vagyok és tudom mire "vállalkoztam".:) Sőt már arra is gondolok néha hogy lehet nem is vagyok még kész az anya szerepre meg erre az egészre!:( De aztán a férjem mindig megnyugtat hogy együtt majd megoldunk mindent! Hát nagyon remélem!:)
Ezekkel a gondolatokkal nemhiszem hogy bevonzod a bajt, mert alapvetően szerintem nincs olyan terhes nő aki ne gondolna ilyenekre vagy ne félne valamitől! Szóval ez ellen igazából tanács nincs szerintem, mert akarva vagy akaratlanul de úgyis eszedbe jutnak ilyen negatív gondolatok. De arra azért figyelj hogy pozitívan is állj a dolgokhoz!! Sok sikert!;) És tudd nem vagy ezzel egyedül, bár ez ilyenkor nem megnyugtató.
Szió :) Nagyon jó anya leszel, ne félj! Fognak meglepetések érni,n em készulhetsz fel mindenre, de meglepetésekkel szép az élet :)
Mosolyogj, simizd meg a pocid. Az aggódás természetes, csak ne vidd tulzasba :)) Boldog babóvárást, azt a kicsit még :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!