...keresgélek és találtam nagyon világos szürke babaszoba falról képeket....nagyon szépek fehérrel kombinálva :)
2015. nov. 26. 17:34
12/18 anonim válasza:
Nekem 3 szín jutott eszembe (márkára a Polifarbe platinum, mert nincs benne illékony káros anyag- mi is ezt használtuk most a felújításnál a pici mellett)
- Sárga (nekünk nagyon tetszett a libapimpó, mert nem túl erős, de mégis határozott szín)
- Bodza (ez olyan szürkés-barnás)
- Fekete tulipán (nekem nagy fájdalmam, hogy nem ilyen lett az egyik szoba, de világos kiegészítőkel szerintem gyönyörű szín)
2015. nov. 26. 17:47
13/18 anonim válasza:
Nekünk 2 fal fehér, 2 fal pedig szürke (nem túl világos, nem túl sötét), és ami van rajtuk -képkeretek, a baba neve felfestve- a polcokon kívül minden rózsaszín. A bútorok hófehérek, a kiegészítőkben a rózsaszín és a szürke dominál. Ugyanezt láttam már rózsaszín helyett citromsárgában is, az is nagyon tetszett.
2015. nov. 26. 17:59
14/18 anonim válasza:
Pisztáciazöld, és levedulaszínű a két gyerekszobánk.
2015. nov. 26. 18:12
15/18 anonim válasza:
Hát mi nagyon fantáziátlanok vagyunk, minden falunk fehér :-), a gyerekszoba is.
2015. nov. 26. 19:36
16/18 anonim válasza:
Kétféle lila , az alsó sötétebb, a felső egészen világos. Feldobja, hogy a sarkoktól hullámosan indul a sötét szín lefelé a téglalap átlójában. Mindehhez homokszínű padló és bútorok. Jah és kislányszoba :)
2015. nov. 26. 21:13
17/18 anonim válasza:
Mi is a Dulux - shiva szentélyt választottuk. :)
2015. nov. 26. 22:15
18/18 anonim válasza:
A kislányomé rózsaszín, kiwizöld kiegészítőkkel, most unisex-re csináltuk, mert nem kérdeztük meg a nemét. Kiwizöld lett. Ha lány, akkor rózsaszínek lesznek a játékai úgyis, tehát passzol, ha kisfiú, akkor meg alapban jó a zöld, de nekünk mindkettőben fenyő bútorok vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!