Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érzett más is ilyen korán...

Érzett más is ilyen korán hasfeszülést, puffadást?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok elvileg, tehát alig vagyok túl a teszten, mégis néha szurkál, fájdogál a hasam, és feszül, puffad, mintha nőne. De ez a koraiság miatt nem lehet, akkor mitől? Főleg kaja után durván érzem, de van, hogy egyébként is nap közben. Köszönöm
2015. nov. 24. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Lassul a bélrendszer (hormonok miatt) és ez puffadást okoz. Nagyobb a hasad is, kemény is és kellemetlen érzés is.

Emellé a méhed is nő, nyújnak a szalagok és rendeződnek a belső szerveid és ez is okoz feszülést.

2015. nov. 24. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
*egyébként en is korán éreztem, 5 vagy 6 hetesen kb de nekem amúgy sem a legjobb az emesztesem.
2015. nov. 24. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont a koraiság miatt érzed, puffadsz. Később ez majd enyhül, sokszor kisebb a 10-12 hetes has, mint az 5-6 hetes. Persze valódi babapocak majd félidő után lesz csak. :)
2015. nov. 24. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam a 12. hét után múlt el a puffadás, addig katasztrófa volt. A nadrágomat is ki kellett gombolnom.
2015. nov. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!