8 hetes terhes múltam. Kb 4 napja menzim időpontjában elkezdtem barnán vérezni. Rohantunk a dokihoz és minden rendben volt. Tegnap a vér helyett nagy darab méhnyálkahártyák kezdtek leválni. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
kérem, hogy azok írjanak, akik vérezgettek terhességük alatt és volt ilyen nyálkahártyás leválásuk is!köszönöm.
egy aggodó kismama
2008. szept. 13. 11:24
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de én ugy jártam 1 hónappal előtte, hogy nekem is a 8.hétnél a mensim időpontjában elkezdtem vérezni. Elmentem orvoshoz aki hüvelyi uh-al megvizsgált és ott volt a petezsák 11mm, de du. elkezdtem vérezni egész este és a vérrel együtt nyálkahártya is levált. Én akkor spontán vetéltem el, mert a legközelebbi uh-on már nem volt látható semmi -üres volt a méhem sajnos. Én igy jártam de ha te nem vérzel akkor nem biztos hogy te is igy jársz, mint én. Szorítok neked hogy ne legyen semmi baj. Vigyázz magadra és pihenj sokat. De minnél hamarabb azért menj el orvoshoz az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!