Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan állapítja meg a nőgyógy...

Hogyan állapítja meg a nőgyógyász a terhesség korát, ha az elmúlt 7 hónapban nem volt menstruáció?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátló abbahagyása után már ez a hetedik hónap, hogy nem jött meg, közben valamikor teherbe estem. De semmiféle vérzésem nem volt, illetve később terhes tünetem sem (hányinger, émelygés, reggeli rosszullét..abszolút semmi!!) Így hát a terhességet már csak akkor vettem észre, mikor elkezdett gömbölyödni a pocak, csináltam több tesztet is, pozitívak lettek. Kértem már időpontot nőgyógyásztól, de addig is érdekelne, hogy ilyenkor mi alapján állapítják meg, hányadik hétnél járok. Az első ultrahangot is lekéstem gondolom...

(egyébként nem dohányzom, nem ittam alkoholt, és mindvégig egészségesen éltem/étkeztem, bízom benne hogy nem lesz semmi hátránya a babónak abból, hogy későn vettem észre :/)

2015. nov. 21. 11:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha tippelhetnék, én augusztusra tenném a teherbeesést, előbbre biztosan nem, de azon belül mikor, arra már nincs ötletem.. miután abbahagytam a gyógyszer szedését, elkezdtem palástfű teát inni, hogy az kicsit helyretegye odabenn a dolgokat.. úgy látszik bejött :D

Köszönöm a válaszokat, nem sokára kiderül! :)

2015. nov. 21. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Tapintásos vizsgálattal, uh-n mért méretek alapján első 12. Héteben pontosan megállapítható
2015. nov. 21. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Majd írd meg, hogy hány hetes vagy! :)

Méret alapjàn tudni fogja a doki :)

2015. nov. 21. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia, na, mi lett az eredmény? :))
2015. nov. 23. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi lett végül?
2015. nov. 25. 12:41
 16/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eddig nem írtam, csak sűrű hetünk volt. :)

Babóval a 15. héten járunk az orvos szerint, és minden a legnagyobb rendben, már esténként vacsi után kezdem érezni, ahogy ficánkol. :)

2015. nov. 27. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Tök jo! Akkor tenyleg augusztus lehetett, ha most jarsz a 15. heten, akkor valahol augusztus 10-15 között. A 12. hethez közel meg eleg pontosan meg lehet mondani a szüles varhato idejet is.
2015. nov. 27. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Gratulalok es irigyellek is pozitiv ertelemben. :)

En nem bannam, ha a kovetkezo terhessegemrol nem is tudnek egy darabig es csak tul az elso "izgulos" trimeszren derulne ki.

Minden jot nektek!

2015. nov. 28. 08:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :))
2015. nov. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!