Kismamák, akik szülés előtt álltok, Ti sem érzitek a szülés közeledtét?
Sokaknál nincsenek előjelek, ezért is nehéz megállapítani, hogy ki, mikor fog szülni. :)
Első lányommal orvosi vizsgálatra mentem, amikor a doki közölte, hogy "no akkor anyuka, maga már nem megy haza innen". Se fájásom nem volt, se nem éreztem semmit, mégis nyitva voltam már, és 9 óra múlva meglett a lányom.
Második lányommal pedig éjjel elfolyt a magzatvizem. Előtte semmi, de semmi jel nem volt, csak jött egy pukkanás, és aztán rohantunk a kórházba. :)
Én három szülés után annyit tudok mondani, hogy minél többedik gyereket vártam, annál kevésbé tudtam, hogy mikor indul be, de amikor rendesen beindult, akkor soha semmi kétségem nem volt felőle. :)
Nálad is így lesz, és igen, mint már fentebb írták, beindulhat teljesen hirtelen is!
Én már 2,5 éve szültem ugyan, de leírom hogy volt:
Reggel voltam CTG-n, dokim meg is vizsgált. Hazafelé bementem egy bababoltba, aztán az Auchanba vásárolni. És a pénztárnál éreztem, hogy valami folyik... De semmi mást. Hazamentem, letusoltam, még mindig nem éreztem semmi különöset. Dokimat felhívtam, mit csináljak, azt mondta menjek be szülni. :-)
Rá 2 órára kezdődtek a fájások, de kibírhatók.
Aztán estére csak meg lett a fiam.
Ez a kiírt dátum előtt 3 nappal volt.
Ja, és jósló fájásom sosem volt.
Szóval nem mindig van előjel.
én pl. a 2 babával voltam ctg-n, ami semmit nem mutatott, rá 50 percre kezemben volt a fiam :)
Semmi, de semmi jele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!