Szülés közeledtét jelzi? 38hkm
Hajnal óta eléggé fáj a gyomromnál v a méhem teteje és a hátam. Tegnap menni alig tudtam akkor a szeméremcsontom fájt.
Reggel letusoltam de fáj ugyanúgy.
Nekem már hetekkel a szülést megelőzően voltak ilyen jellegű problémáim. Nyilván ott vagy már a végén, tehát éppen még ma megszülhetsz, de nem ezek miatt, amiket érzel, ettől akár még túl is hordhatod.
Nekem szülés előtt másfél héttel 3 perces fájásaim voltak, 2 ujjnyira végig ki voltam tágulva, ott voltam a vajúdóba, mondván, hogy szülni fogok, aztán még sem lett belőle semmi, mivel az orvosokat is megtévesztő jóslófájások voltak ezek, de még csak 36 hetes kismama voltam, nem tágultam tovább, csak a vérnyomásom ment az egekbe a fiaméval együtt, adtak gyógyszert és szépen lassan elmúlt minden, kitettek osztályra, aztán 37 és fél hetesen született meg végül a fiam.
Szóval elhiszem, hogy már túl lennél rajta, de hidd el, hogy ez még semminek az eljövetelét nem jelzi egymagában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!