Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap nagyon durván megnyomko...

Tegnap nagyon durván megnyomkodták a hasam a 4d-s vizsgálaton. Eléggé fájt, este rendesen görcsöltem is. Ma reggelre elmúlt, a bébi mocorog. Nagyon aggódom. Lehet valami baja? Árthattak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk a meghirdetett ingyenes 4D-s bemutatón a várban. Elég brutálisan vizsgáltak. Igaz mindent alaposan megnézett több orvos is, de nagyon rossz volt. Nyomogatták, ütögették a hasam.
2008. szept. 13. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!nyomogatták és ütögették a hasad?Ez sajnos az empátia hiánya.Pedig nekik kutya kötelességük arra törekedni,hogy a kismama ellazuljon és ne féljen:STudom nem olcsó a 4d ultrahang,de lehet ott megértöbbek lettek volna,én majd megprobálok elmenni,mert még a babóm nemét sem tudom!boldog babavárást
2008. szept. 13. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném ,hogy ártottak neki,hisz védi őt a magzatvíz,de azért elég dúrva.Igaz néha az én dokim is meütögeti a pocim, 4D,de azt én kérem , mikor alszik a baba,hátha felébred rá,de semmi.Nekem azt mondta,ha érezné felriadna.Remélem segítettem
2008. szept. 13. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként voltunk már 2szer is fizetős 4d-n a Baross utcában, és az tényleg nagyon jó volt! Szeretnék is majd menni még egyszer (most 28 hetesek vagyunk). Ezt a 3napos programot ingyenesnek hirdették, 300 kismamát vártak, nemzetközi szakmai találkozó keretében. Örültünk neki, hogy kaptunk időpontot, gondoltam csak nem árthat ha több doki is megnézi a picúrkámat. Hát rémes volt! Soha többé nem leszek kísérleti nyúl! Ekkora átverést! Csak reménykedni tudok benne, hogy a hülyeségemmel nem ártottam a babócámnak, aki egyébként elég rossz néven vette a zaklatást, mert semmit nem volt hajlandó megmutatni magából. Belebújt a méhlepénybe, csak a kis fülének egy részét láthattuk.
2008. szept. 13. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de egy olyan vizsgálaton, ahol csak a mozizás kedvéért és orvosok tanulmánya és műszerek mutogatása céljából dolgoznak, én nem engedtem volna hogy duván nyomkodják és ütögessék a hasam. Mivel önként mentél, ha felkelsz és otthagyod őket sem törtéik semmi gond!

A babának biztos nem lett baja, mert a magzatburok, és a víz megvédik, de biztos nem esett neki jól, mint ahogy neked sem.

2008. szept. 13. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ezt elég borzasztó! Én 13 hetes vagyok de ha ütögetné valaki a hasam én is ki akadnék. Szegény babád még próbált elbújni! Nagyon remélem ha megyünk 4d-re ilyet nem fognak csinálni mert beverek egyet az illetőnek! Nem így képzelem el az ébresztgetést!

Próbáld meg ezt elfelejteni és vigyáz magatokra!

13 hetes boldog kismami (aki anya tigrissé válhat:-)) )

2008. szept. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!