Ha valakinek a 31. héten egy ujjnyira nyitva van a méhszája, akkor az tényleg előbb fog szülni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 07:57
1/3 anonim válasza:
Szia.Nekem is 1újjnyira volt nyitva múlt héten,nekem azt mondta a doki pihizzek,de azt nem,hogy elöbb lesz meg.De kiváncsian várom a többi hozzászolót :)
Minden jót
33hetes kismama
2/3 anonim válasza:
A baratnom az elso gyerekkel 30 hetesen megvolt nyilva gey ujjnyira de nem szult hamarabb.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is kinyílt a 32. héten, pihenésre akartak fogni, ez nem nagyon ment, mert a "nagy" csak 18 hós volt akkor. 39. héten szültem. Ha teheted pihenj. Nem lesz semmi baj.
Judy
2 hónapos és 22 hónapos kisfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!