Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen mennyire megbízható...

21 hetesen mennyire megbízható az ha azt mondják kislányom lesz?

Figyelt kérdés

Akkor voltunk 4D-s uh-on, azt mondta ott a nő hogy "na úgy néz ki szerintem kislány", tehát nem volt vmi meggyőző. Tegnap olvastam hogy a kisfiúk heréje a 28.héten száll le. Akkor lehet hogy tényleg nem is kislány lesz? Végülis nekünk mindegy mi lesz, csak már beleéltem magam a kislányba, de az se bántana ha kiderülne mégse az lesz, csak most meg olyan kiváncsi lettem hogy most akkor végülis nunis vagy kukis.:) Mindkét nevünk meg van már de olyan izgi ez most. A pocimra mindig mindenki azt mondja hogy tuti kisfiú lesz, mert megmaradt a derekam formája.És még csak most vagyok 30 hetes. A doki akihez egyébként járok meg nem szokta megmondani mi lesz, tehát tőle eddig nem is kérdeztem, de lehet majd rákérdezek.

Ti hanyadik hétben tudtátok meg hogy mi lesz és az is lett végül?

(Bocsánat ha sokat írtam de tényleg annyira jó dolog ez a kíváncsiság vagy nemistudom.:))

2008. szept. 13. 06:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia.Lehet pont tőlem olvastad azt a 28.dik heti leszállást:)Én az első babával jártam úgy ahogy olvastad:)

Most a 24.dik héten voltunk 4d-én,ott a doki 100%.ra mondta,hogy lány,de,bennem motoszkált valami mivan ha....:)

Aztán voltam a 30.dik héten uhán,ott is megkérdeztem,nem mondtam mit mondtak a 4d-én,de ugyanazt mondták ott is,kislány :)Szerintem a 4d-é az biztosabb,főleg ha ugy fekszik :)Kérdezz rá ha mész uh-ára:)

Minden jót

33hetes kismama

2008. szept. 13. 07:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én 30 hetesen tudtam meg, hogy kisfiú, addig lányt mondtak:)(4D-N IS) Én sem bánom, hogy kisfiú, csak nálunk is az van, mint ahogy írtad, hogy azért egy kicsit beleéltük magunkat a lányba. De sebaj, nagyon örükünk a fiúnak is. Szerintem a pocakformából nem lehet megállapítani, hogy kisfiú vagy kislány. Jobb mindkettőre felkészülni!
2008. szept. 13. 07:32
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Akkor nem vetem el magamba a fiú gondolatát sem.:) Még jó hogy csak 2 lehetőség van.:) Az nagy meglepi lenne ha mégis kisfiú lenne, mert Ő lenne akkor az 1. kisfiú a családba aki idén születik. Eddig már van 2 kislány.:) Na mostmár tényleg egyre jobban "izgulok".:)

2008. szept. 13. 07:38
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nyugi, legkésőbb 10 héz múlva úgyis megtudjuk :)
2008. szept. 13. 07:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a sima uh-n a 20. hétem megmutatták a kisfiam kukiját!:)

És fiú is lett! :)

2008. szept. 13. 08:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha fiút látnak, az lehet biztos, de ha lányt, akkor egyáltalán nem!
2008. szept. 13. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:
26 hetesen 4Dn mondtak nekem kislanyt,mutatta hogy ott a szemeremajkai..stb, hat remelem mar nem lessz kisfiu belole,mert mindent megvettem mar..
2008. szept. 13. 08:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi direkt úgy vásároltunk hogy jó legyen fiúnak is lánynak is, bár már kaptunk rózsaszín ruhákat, de nem sokat. Úgyhogy végülis ilyen szempontból mindegy mi lesz.:)
2008. szept. 13. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 22. héten mondták először, hogy fiú sima UH-n.

Az is lett!

2008. szept. 13. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem már 18 hetesen megmondták hogy kislány lessz! De volt bennem még kétség, ugyhogy 23 hetesen elmentünk 4d-re és ott is ugyanezt mondták! És végül tényleg kislányt szültem!
2008. szept. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!