Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire biztos, hogy terhes?

Mennyire biztos, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Augusztus körült lehetett, hogy lefeküdtem a barátnőmmel... Augusztusba megjött neki, meg még utána minden hónapban az utolsó pont 28 napra rá. Csinált egy tesztet is és egy csík volt, szóval állítólag nem terhes... Viszont többet eszik, és olyan mintha nőne a hasa.. 3 hete folyamatosan hőemelkedése van, ami lehet az idegességtől is sztem.. Megtudom nyugtatni, hogy biztos nem terhes ezek után??
2007. nov. 8. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várjátok meg a novemberi mensit ha késik vagy másképp zajlik vagy nem jön meg, akkor vagy sürgősen doki vagy elsőnek egy teszt! nem írtad mikor lenne aktuális a menstruáció....lehet már valós lenne a teszt eredménye is... ha terhességről van szó! van aki végig menstruál vagy vérezget! én mindenképp elmennék dokihoz!
2007. nov. 8. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Ha bizonytalanok vagytok, menjetek orvoshoz.

A teszt is mérvadó lehet, főleg ha pozitív.

Augusztus olyan messze van...Én szeptember elején fogantam és már majdnem 10 hetes vagyok...

Én nem hőmérőzök, tehát abban nem tudok véleményt alkotni. Én többet sem eszem, mint eddig, csak ugyanazt az adagot több alkalommal fogyasztom el. A has mondjuk nőhet, de ilyenkor még kevés nőnél...

TEhát teszt és doki.

2007. nov. 8. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
csinaljon meg egy tesztet ha nem jon meg neki.de ha augban voltatok ugy egyutt,es megjott utanna is meg minden honapban es negativ a teszt en ketlem hogy terhes.az hogy no a hasa azert is lehet mert sokat eszik,azt meg idegessegeben is teheti vagy lehet hogy o megiscsak orulne annak a terhessegnek?produkalhat tuneteket,alterhesseg.menjetek dokihoz
2007. nov. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!