Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos terhes vagyok?

Biztos terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Holnap megyek orvoshoz, elvileg 6 hetes terhes lehetek.az lenne a kérdésem, hogy attól, hogy vannak rosszulléteim, még lehet üres a petezsák?biztos terhes vagyok szerintetek, ha már rosszul is vagyok?(nem igazán szeretnék most babát)
2011. szept. 5. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet üres,felszivodhat,stb...teszt volt?
2011. szept. 5. 19:14
 2/15 A kérdező kommentje:
iegn volt, kicsit halvány volt a második csík, de még nagyon az elején csináltam.sose vetetnék el gyereket (van már), de most nagyon nagyon nem érzem itt az idejét....és ebben reménykedem, hogy mégsem jött össze a baba...
2011. szept. 5. 19:17
 3/15 A kérdező kommentje:
csak attól tartok, ha egésznap rosszul vagyok, émelygek, akkor biztos van babóca
2011. szept. 5. 19:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy üres vagy felszívódik, de ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor szerintem kicsi az esélye a vetélésnek.
2011. szept. 5. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:

vérzés nélkül is elhalhat:(

de lehet csak bebeszéled a tüneteket...majd irj azért mi van,ha baba van,akkor nem véletlen h most akart jönni.

2011. szept. 5. 19:33
 6/15 A kérdező kommentje:

mindenképpen írok, nagyon szégyellem magam, mert tudom mások mennyire azt akarják, hogy minden rendben legyen, de én meg most ezt nem szeretném, nem érzem itt az idejét.

az hogy hetek óta sírok, és lelkileg kivagyok befolyásolhatja?nem akarok neki fájdalmat okozni, ezért remélem, hogy nincs, és nem érzi ezeket, illetve érezte, hogy később "jöjjön vissza"....rossz ilyenekre gondolni

2011. szept. 5. 19:42
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

Én nem a kérdésedre válaszolok. Csak mondok valamit.

1. a terhességmegszakítás után egy nő örökre meddő maradhat

2. van aki éveken át vár egy kisbabára, akár akkor is megtartaná, ha nagyon nem volna ott az ideje.

2011. szept. 5. 19:56
 8/15 A kérdező kommentje:
írtam, hogy semmiképpen nem vetetem el
2011. szept. 5. 19:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, h nem a kérdése válaszolok.Nálam is ugyanez van.Halvány pozi teszt, rosszullétek...de csak 3 hét múlva tudok menni dokihoz, akkorra kaptam időpontot.Mi terveztük a babát, csak azt hittük később jön:) már van egy 16 hónaposunk.

Szerintetek a halvány pozi is pozi?

2011. szept. 5. 20:51
 10/15 A kérdező kommentje:

Hát szerintem igen...

És örülsz attól függetlenül hogy terveztétek?nem aggódsz?

2011. szept. 5. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!