Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos terhes vagyok?

Biztos terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Holnap megyek orvoshoz, elvileg 6 hetes terhes lehetek.az lenne a kérdésem, hogy attól, hogy vannak rosszulléteim, még lehet üres a petezsák?biztos terhes vagyok szerintetek, ha már rosszul is vagyok?(nem igazán szeretnék most babát)
2011. szept. 5. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

de persze aggódok!szerintem ez természetes.nagyon örülni még nem merek neki, nem nagyon akarom még beleélni magam.Félek a csalódástól!Az elsőnél megtapasztaltam 1,5évig minden hónapban a csalódást és nagyon rossz!

De nagyon szeretnék babát!:) és ha most ez nem jön össze akkor próbálkozunk tovább!:)

2011. szept. 5. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:

a másik baba milyen idős?

majd írj holnap

2 kisfiú anyuja

2011. szept. 5. 21:24
 13/15 A kérdező kommentje:

2 éves, szerettünk volna tesót, de nagyon nem érzem hogy itt van az ideje, nem akarom felborítani az életünket, ilyenekre gondolok.

Nálatok mekkora a korkülönbség?

2011. szept. 5. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is terhes vagy.

Kívánom a legjobbakat, hidd el, mire megérkezik, már els em tudnád képzelni másként! :)

2011. szept. 6. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

21:24-es vagyok:

nálunk 17 hónap a korkülönbség :)

A nagy most 39 hónapos, a kicsi 22 hónapos

Mi volt a dokinál??

2011. szept. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!