Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok. Normális a...

18 hetes vagyok. Normális a sokszori keményedés?

Figyelt kérdés
Éjjel is érzem... Nem túl korai? Magne B6-ot szedek rá. Most anában szinte reggel, délután és este is érzem. Éjjel is felkeltem rá.
2008. szept. 12. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ezzel én is pont ugyan így vagyok...mintha rólam írtál volna.

Szóval nekem azt mondta a doki ha napi 10 nél többször van akkor hívjam.

De mióta szeded a mgb6-ot?

nekem 5 nap után enyhült a dolog....de még most is érzem tööbbször egy nap

20 hetes kismama

2008. szept. 12. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Én már elég régóta szedem, több hónapja. Most vettem egy nagyobb adagosat és abból napi 1 kell csak, holnaptól kezdem.

Most olyan aggódás jött rám... Neked is az alhasad keményedik?

2008. szept. 12. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt hogy sokat keményedett, ezért az orvosom írt fel magnesii citricit, abból kellett 4x2-t szednem. Az használt, esetleg kérd meg Te is hogy azt írja fel. A körzeti orvos is fel szokta nekem írni, és esetleg néha be lehet venni egy-egy szem no-spát. Nekem a 20-ik hétig kellett azt is szednem, azt terhesek is szedhetik. Most 29 hetes vagyok, és már nincs gondom (kopp,kopp,kopp) a keményedéssel. Vigyázni kell vele, pihenj sokat, nekem azt mondta a nőgyógyászom, ha napi 10-nél többször keményedik a gyógyszerek ellenére azonnal hívjam őt. Minden jót!
2008. szept. 13. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Két dolog segít, pihenj többet és szedj magnéziumot. Nekem a magneB6 nem vált be, a magnézium-citrát segít, ezt a doki felírhatja, ja és ebből is 3*2-t szedek. (10 szem van egy dobozban, így érdemes egyszerre vagy 10 dobozzal felíratni, de ha receptre veszed csak 140 Ft egy doboz, egyébként olyan 330)

De nyugodj meg, nálam 18 hetesen kezdődött, 20 hetesen itthon maradtam, mert már gyakorlatilag egész nap keményedtem, de most már a 38. hétben vagyok.

2008. szept. 13. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 hetes vagyok és kb a 18. héttől érzem a keményedéseket! Ugyanúgy ahogy Te, én is megébredek rá éjszaka is. Amikor egyik oldalamról a másikra fordulok, tuti, hogy bekeményedik! Nagyon aggasztó... Én is a hasam aljánál érzem legjobban! A hétvégét már kivárom, de ha nem javul, én jövőhéten elmegyek a dokihoz!

Vigyázz magadra Te is! Pihenj, amennyit csak tudsz!

2008. szept. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!