Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Bp....

Mi a véleményetek a Bp. Bajcsy kórházról? Szülészet?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A szülészetet nem ismerem, csak a sebészetet, és érsebészetet. Katasztrofális!
2015. nov. 14. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
A szülészet nőgyógyászati osztályról csak a legjobbat tudom mondani. Szakmailag és emberileg egyaránt. 2014. februárban szültem a lányomat, mindennel meg voltam elégedve. Most október végén sajnos műtét miatt kellett befeküdnöm, annyi emberséggel még sehol nem találkoztam. Ja és senkinek nem fizettem egy fillért se. Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok
2015. nov. 14. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Két gyerekem is született ott. 1-2 embertől eltekintve szerintem anya- és bababarátan mennek a dolgok. Mire vagy kiváncsi?
2015. nov. 14. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első babámat várom, és Május közepére várom a kicsit. És nem ismerem a korházat. Egyszer voltam ott, vállficammal a sebészeten 2011-ben, az horrorisztikus élmény volt, mert ficamommal 2 órát várattak a folyósón, mire foglalkoztak velem, és igazából azért kérdezem, hogy megnyugodjak, hogy a szülészet jól megy.
2015. nov. 15. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A szülészet nagyon szuper,2x is ott szültem. :) Ha van kérdésed nyugodtan rj. :)
2015. nov. 15. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A szülészet jó, ne aggódj. A csecsemős nővérek némelyike elég bunkó, de ez majd minden kórházban így van.
2015. nov. 18. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!