Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhességnél a 4D UH...

14 hetes terhességnél a 4D UH ki tudja-e mutatni, hogy meg van-e mindkét keze, lába, ujjai, stb.? Jól lehet majd látni?

Figyelt kérdés
2007. nov. 8. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos, hisz már kifejlett babáról van szó. Bizti szép élmény lesz.:-)
2007. nov. 8. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
14 hetesen mar az egyszeru uh-n is latszanak(megszamlalhatoak) a vegtagjai. En 17 hetesen voltam 4d-n es akkor megszamolta az orvos az ujjait is, megszamolta a kamrakat is a szivben, meg szinte mindent meg tudott mar nezni. Kellemes babavarast!
2007. nov. 8. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
12 hetesen megszámoltuk az ujjait, láttukk a kis orrát, és ficánkolt, mint egy kiscica. :)
2007. nov. 8. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 4D UH-n 13 hetesen azt is világosan láttam, hogy kisfiú. Nam az orvos mondta, hanem a saját szememmel láttam. Hatalmas élmény volt!
2007. nov. 8. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
igen es igazuk van a valaszoloknak,de a hagyomanyos uh-n is jol latni es kevesebbe kerul.mi kulfoldon elunk 2.babankat varjuk az elso 8 honapos,de mi nem csinaltattunk,jo az elsovel igen de rajottunk hogy ezen a penzen valami szepet is vehetsz neki ami hasznos is lesz.mindenki maga tudja,az biztos hogy nagyon szep emlek.
2007. nov. 8. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
IGen
2007. nov. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!