6 hetes terhesen 6 mm-es petezsák és benne szikhólyag. Nem kéne már ennyi idősen nagyobbnak lennie és embriónak lennie?
Figyelt kérdés
Sőt, amelyik embrió már pulzál is ennyi idősen, nem?
A kislányom ennyi idősem már 5 mm-es CRL-lel működött 14 mm-es petezsákban
2010. márc. 19. 16:02
1/10 anonim válasza:
nem. nem kellene nagyobbnak lennie. Minden terhesség más, lehet, hogy még nincs is 6 hetes. Nyugalom! Szépen fel meg fog nőni a baba a pocakodban!
Jó babavárást kívánok! :)
2/10 A kérdező kommentje:
ha van szikhólyag az azt is jelenti, h van benne baba???
2010. márc. 19. 16:10
3/10 anonim válasza:
Nem biztos. Később majd kiderül.
De egyelőre nem jött meg, és van szikhólyag. Ne aggódj annyira!
4/10 anonim válasza:
Ne aggódj, csak még korai. Valószínűleg félidőn túl volt az érés. Egy hét múlva már szerintem lesz szívhang is.
5/10 A kérdező kommentje:
csak azért aggódom, mert kislányomnál 6-7 hetes terhességet írtak és már pulzált és 5 mm hosszú embrió volt.
2010. márc. 19. 16:34
6/10 anonim válasza:
Nekem 5-6 hetesen volt 4mm-es petezsák:-)
37 hetes kismama
7/10 A kérdező kommentje:
utolsónak: akkor igyekszem nem parázni. a második babán lesz és én uúgy parázok, mint az elsőnél :DDDD
2010. márc. 19. 17:28
8/10 anonim válasza:
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt. Benne semmi nem látszott. Aztán 8+3 hetesen kiderült, ikrek: 16 és 18 mm-esek. 12 hetesen 60 és 63 mm-esek voltak, alig várom már a köv uh-t (29-edike, 16 hetesen). Ne aggódj, minden ok lesz. Nekem is teljesen már ez a terhességem, mint a lányommal volt.
9/10 A kérdező kommentje:
közben matekoztunk Apával és állítja, h csak febr. 28-án foganhatott (előtte-utána nem nagyon voltunk együtt), így tehát 24. ciklusnapon fogant (pcos vagyok, tehát ez nem lenne meglepő), tehát kisebb lehet ez a terhesség mint papír szerint. Legalábbis ezt gondoljuk.
2010. márc. 20. 08:47
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Leírnád, hogy mi lett a folytatás, mert hasonló cipőben járok?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!