Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek mikor megtudtáto...

Mit éreztetek mikor megtudtátok kisfiú vagy kislány lakik odabent?

Figyelt kérdés

...tudom sokan furán olvasnak majd.

azt hiszem sok kismamának van valami titkos favoritja. van aki fiúra vágyik, van aki kislányra. AZON TÚL HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEN! (mert ez a minimum elvárás). szóval én nagyon lánypárti vagyok, minden vágyam egy lányka. Tegnap voltam az orvosnál aki kérdezte megmondja e a baba nemét. Féltem megtudni, és azt mondtam nem! aztán a következő percben iszonyat nagy gyengédség, szeretet töltött el és úgy éreztem ha kis pucuja van, akkor is imádom. de már nem akartam hogy a doki gyagyának nézzen és mégiscsak modnja meg nekem hogy ki is van odabent. Néha lelkiismeretfurdalásom van hogy annyira vágyom egy kislányra. egy kisfiúval félek nem tudnám hogyan kell bánni.

Más is volt úgy hogy vágyott kislányra/kisfiúra és egy picikét csalódott volt mikor megtudta nem az?

de persze azért nem fogom "becserélni" a babucit ha fiúcska lesz :-)

13 hkm

2010. márc. 19. 14:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

..még mindig aranyosak a történetek :-)

igen, azt hiszem bennem is van egy kis félelem. azt sejtem én is hogy fiúcska lehet aki hozzánk akar beköltözni, éppen a korai mutogatása miatt :-)

mindenkinek nagyon jó babavárást, és persze egészséget a mamának és a babának egyaránt! :-)

2010. márc. 20. 12:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én is leírnám.Párom kisfiút akart,én kislányt...Most 34 hetes vagyok,és a babánk azonnal megmutatta,hogy "mi" lesz,és azóta is minden ultrahangon felmutatja...Annyira kislányt akartam,fésülgetni,öltöztetni,mindig elképzeltem.

Persze,h kisfiú lesz.Amikor megtudtam,kicsit kijött a könnyem,aztán megvettem a város legdrágább epres sütijét,a páromtól hozott haza két nagy pizzát,és mindent elfelejtettem.Azóta boldogan várjuk,h kisfiú lesz,és el sem tudnám,már másnak képzelni...Csak anya édes pici fiának...

2010. márc. 22. 00:14
 23/24 A kérdező kommentje:

no, kedves utolsó!!!

dettó én! :-) tudom hogyx én is így leszek (legalábbis gondolom), de nem titkolom, egy kis csalódás biztos lesz bennem. de persze imádni fogom és mindegy lesz már hogy pucus lesz vagy sem!!!! :-)

a férjemnek mindegy, ő akár szülésig is kibírja hogy ne tudja mit is várunk.

szép napot

2010. márc. 22. 08:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor is örülni fogsz a hírnek ,ha nem az amire jobban vágynál,mert akkor már nem egy pici "lény" lesz,hanem a te fiad vagy lányod!Hidd el onnantól máshogy gondolod!
2010. márc. 30. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!