Mit éreztetek mikor megtudtátok kisfiú vagy kislány lakik odabent?
...tudom sokan furán olvasnak majd.
azt hiszem sok kismamának van valami titkos favoritja. van aki fiúra vágyik, van aki kislányra. AZON TÚL HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEN! (mert ez a minimum elvárás). szóval én nagyon lánypárti vagyok, minden vágyam egy lányka. Tegnap voltam az orvosnál aki kérdezte megmondja e a baba nemét. Féltem megtudni, és azt mondtam nem! aztán a következő percben iszonyat nagy gyengédség, szeretet töltött el és úgy éreztem ha kis pucuja van, akkor is imádom. de már nem akartam hogy a doki gyagyának nézzen és mégiscsak modnja meg nekem hogy ki is van odabent. Néha lelkiismeretfurdalásom van hogy annyira vágyom egy kislányra. egy kisfiúval félek nem tudnám hogyan kell bánni.
Más is volt úgy hogy vágyott kislányra/kisfiúra és egy picikét csalódott volt mikor megtudta nem az?
de persze azért nem fogom "becserélni" a babucit ha fiúcska lesz :-)
13 hkm
Én is és a párom is kisfiút szerettünk volna. Én azt is álmodtam az elején, kétszer is, hogy fiam született. A 18. heti uh-on jól elbújt a lelkem, de 2 napra rá a 4D-n megmutta magát a LÁNYOM. Hát mit nem mondjak nem tudom ki volt csalódottabb a férjem, vagy én. Az uh után csendben kullogtunk egymás mellett a járdán. Estére már egész más volt a helyzet már bújtuk az utónévkönyvet, hogy mi is legyen a neve mi kislányunknak.
Azóta a csöppöm már 2 éves, imádom, egy igazi ördögfióka, az apja és közte meg a kapcsolat leírhatatlan. Egyszerűen tökéletes! :))
Most újra babát tervezünk, titkon még most is reménykedem, hogy azért lesz nekem még fiam és jól rákoncentrálunk a dologra a férjemmel. :))
Azóta
Két lányunk van, másodikra már fiút vártam. Kicsit csalódott voltam egy darabig. De milyen jó,hogy az lett, annyira imádom őt, hogy nem tudnám elképzelni nélküle az életem. De mivel nagyon vágytam fiúra is úgy döntöttünk, hogy adunk egy esélyt, hátha sikerül, de ha nem az se baj. És most már tudjuk, hogy kisfiú lesz. :-) Olyan boldogok vagyunk hogy nem lehet leirni. És meg is éreztem, álmodtam többször is, hogy fiú lesz. A férjem pedig ugye 100 százalékra mondta, hogy azt csinált (igaz a lányokat is megmondta). A doki mikor közölte, hogy bizony igaza van a férjének nem akartam hinni a füleimnek, végtelenül boldog vagyok.
Viszont ismerek olyanokat is akik sirtak, sopánkodtak szó szerint, hogy nem az lesz amit akartak.
Sok szerencsét, és kivánom mindenkinek az sikerüljön amit szeretne!!
olyan aranyosan írtátok le a sztorikat :-)
nos én remélem hogyha fiúcska van odabent azért hamar túljutok a "csalódáson". de mint szintén ahogy írták: el nem bírom képzelni hogy fiam legyen. meg azt sem szeretném ha mégis beleélném magam hogy milyen nemü, és aztán kiderül hogy mégsem az!
mondtam a dokinak, majd ha tuti biztos, akkor mondja! azt mondta jó, csak szóljunk előre hogy mikor ne mondja még :-) de azt hiszem tegnap tutira tudta volna megmondani, mert semmi köntörfalazás nem volt! ezért gondolom hogy fiú lehet, mert az ugye tutira látszik már :-)
fiú nevünk már van :)
mindenkinek szép babavárást, meg gyermeknevelést! és nagyon jó egészséget, örömet.
szép estét....és még várom a sztorikat ha valaki erre jár :-)
Hát, most lehet, hogy hülyének fogtk érezni, de én elégtételt éreztem, emikor kiderült, hogy lányunk lesz, illetve lett :)
Történt ugyanis, hogy az egyik rokonom megjósolta nekem (szó szerint), hogy két gyerekem lesz, egy fió először és egy lány másodszor. Mondtam, hogy mi hármat, négyet szeretnénk, de csak nevetett rajtam, hogy ő még sosem tévedett. Annyira begurultam, hogy ellendrukker lettem teljesen :) Pedig eleinte fiút szerettem volna, de a párom annyira kislánypárti volt, hogy már én is lánykát szerettem volna. A terhesség alatt végig szekált a jóslatával, mi tiltakoztunk, de ő kinevetett minket. Aztán kiderült először az ultrahangon, majd amikor megszületett, hogy LÁNY! :D Nagyon örültem, mondtam is a páromnak, hogy amit lehet, hívja a rokont, hogy most tévedett :D De nagyot ám!!!
Remélem nem nagyon borzoltam fel a kedélyeket :)
9 hónapos gyönyörű kislány anyukája :)
Kedves utolsó!
ez nagyon édes történet mégis! én is drukkoltam neked közben! :-)
megnyugtatott az írásotok, mosolyra fakasztott. bevallom, kicsit félek mit kezdek majd egy fiúcskával, de látom más is volt hasonló helyzetben :-)
majd megírom mi lett... 4 hét múlva (ha nem leszek gyáva megtudni) :-D
jaj, ez az utolsó sztori is jó volt! igen ez az igaz szó rám is: beszari vagyok!!!....én is! :-) éppen ezért gondolom hogy akkora mázlim nem lehet hogy az első babánk lány lesz :-)
HANGSÚLYOZOM PERSZE HOGY FŐ SZEMPONT AZ EGÉSZSÉG, DE EZ AZT HISZEM NEM IS KÉRDÉS!
9 hetes vagyok és teljesen összezavarodtam. Én nem is tudtam, hogy már 13 hetesen is ha szerencséje van valakinek meg tudják mondani a baba nemét.
Nállunk a családfő fiút szeretne először, nekem mindegy. Én félek megtudni.
Kedves barátnőm mikor a lányát várta megkérték a dokit, hogy írja egy cetlire. Aztán beültek valahova enni és megnézték mi volt a cetlire írva...
Mi a párommal inkább lánypártiak voltunk. Első babánk fiú lett, akit sajnos elvesztettünk, mert nagyon betegen született. Most már jobban átéreztük azt a mondatot, hogy "mindegy, csak egészséges legyen", de azért titkon mégis kislányban reménykedtünk. 12 hetesen kiderült, hogy ő is kisfiú, de minket már nem érdekel, csak az, hogy tényleg semmi baja ne legyen, és tudom, hogy ő lesz az én nagy szerelmem a párommal együtt. :)) Nagyon várjuk már! Azóta ha kisfiút látunk az utcán, vagy a TV-ben, mindig megcsodáljuk. (Amúgy 13 hetesen szerintem neked is kisfiút akartak mondani, mert a kislány nemét akkor még nem igazán lehet látni.)
Minden jót nektek, és jó egészséget!
(19 hetes km.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!