4D-s ultrahang?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint, mikor ajánlatos először menni 4D-s ultrahangra?
4 hónapos kismama vagyok, uh képet még nem kaptam, pedig nagyon szeretnék, ezért kérdezem tőletek, hogy mikor érdemes elmenni? Várjak még vagy mehetek ebben a korban is?
2015. nov. 9. 11:35
1/8 anonim válasza:
Én későn voltam,a 33. héten. Akkor már küzdeni kellett a babával,hogy legalább egy arcképet csináljunk :) Viszont van egy 3D képem a 14. hétből és egészen hihetetlen. Egy kész babóka, csak nagyon kis vékonyka még:) Szóval szerintem nyugodtan. Az ultrahangos szerint, akinél voltam, 4D-re menni a 22.-24. hétig érdemes igazán . Utána már nagyocska és eltakarja magát a kis kezeivel-lábaival.
2/8 anonim válasza:
Ahol én voltam, 24-32. hét között javasolják. 27. hetesen voltam takarta az arcát mindkét kezével, nincs is kép az egész pofijáról. De azért jó volt. :) A helyedben én most akkor mennék, ha mennék legalább megegyszer később is. Most láthatod egyben, igaz még kis vézna lesz. Babás, gömbölyű később lesz csak, igazán akkor érdemes.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mindenféleképpen várok még, hisz 16 hétben vagyok, de sajnos eddig olyan uh-im voltak ahol vagy nem lehetett a monitort forgatni vagy, az orvos volt genyo és juszt is betakarta a fejével a képernyőt :( szívhangjára is úgy kérdeztem rá, mert semmit nem akartak mondani :(
2015. nov. 9. 11:54
4/8 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes uh elcsuszott a 13. hetre de el akartuk mondani ezert elmentunk egy 4d-re nagyon cuki kepet kaptunk... Viszont mikor igazi kerek babaformat szeretnel akkor a 24-27 het kozott erdemes menni, mert akkor meg belefer a kepbe teljesen :)
En az elso terhessegemnel a12. a16. es a 26. heten voltam mondanom sem kell h a 26. heti volt a legszuperebb.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam kb. 7 hetesen, akkor állapították meg hogy pocak lakóm van... voltam a 12. hetes kombinált teszten, ott a doki telibe kitakarta,bunkó volt, üvöltözött az összes kismamával... most elméletileg 20 hetesen megyek sima uh-ra de képet nem kapok mert nem olyan a gép... így nagyon látni se látjuk, ezért kérdeztem a tanácsaitokat.
2015. nov. 9. 12:00
6/8 anonim válasza:
23. hetesen voltam, kaptunk 2 kêpet és dvd-t. Nagyon jól látszódott mindene! Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a 20. hét környékén ajánlatos menni mert akkor sok genetikai dolgot is meg tudnak még időben nézni és a baba is jól látható, később nem biztos hogy ráfér a képre egyben. Időben kérj időpontot mert én egy hónapra kaptam.
7/8 anonim válasza:
Mi egy hét múlva megyünk 4D-re (27. héten), pont ilyen okból! Nemhogy képet nem kapok de a monitornak is csak a hàtuljàt làtom, szívhangot sem hallani és a szonográfus még köszönni sem hajlandó, nemhogy bàrmit megosztani velem! A páromat is egyből kiküldték... Főként a nemére vagyunk kívàncsiak, ha ezeken múlik csak akkor tudjuk meg ha megszületett! Az első babàval a 32. héten voltunk, szerintem már késő volt, a nemét egyàltalàn nem tudtàk megnézni, az arca pedig alig fért már a képre, most ezért megyünk koràbban
8/8 anonim válasza:
Nekem úgy lett képem, hogy egyszer magánrendelésen voltam, barnázás miatt, akkor ott kaptam kettőt, sima rendelésen nem adnak, de kimerevítette a kedves doktornő nekem a képet, és lefotózhattam telefonnal, az apukának aki nem tudott ott lenni. Egyébként a 22-27. hét közé tervezzük a 4D ultrahangot, hogy kicsit szedjen magára :) Az még kb 1-2 hét. Nagyon várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!