4D-s ultrahang?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint, mikor ajánlatos először menni 4D-s ultrahangra?

4 hónapos kismama vagyok, uh képet még nem kaptam, pedig nagyon szeretnék, ezért kérdezem tőletek, hogy mikor érdemes elmenni? Várjak még vagy mehetek ebben a korban is?

2015. nov. 9. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Én későn voltam,a 33. héten. Akkor már küzdeni kellett a babával,hogy legalább egy arcképet csináljunk :) Viszont van egy 3D képem a 14. hétből és egészen hihetetlen. Egy kész babóka, csak nagyon kis vékonyka még:) Szóval szerintem nyugodtan. Az ultrahangos szerint, akinél voltam, 4D-re menni a 22.-24. hétig érdemes igazán . Utána már nagyocska és eltakarja magát a kis kezeivel-lábaival.
2015. nov. 9. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam, 24-32. hét között javasolják. 27. hetesen voltam takarta az arcát mindkét kezével, nincs is kép az egész pofijáról. De azért jó volt. :) A helyedben én most akkor mennék, ha mennék legalább megegyszer később is. Most láthatod egyben, igaz még kis vézna lesz. Babás, gömbölyű később lesz csak, igazán akkor érdemes.
2015. nov. 9. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mindenféleképpen várok még, hisz 16 hétben vagyok, de sajnos eddig olyan uh-im voltak ahol vagy nem lehetett a monitort forgatni vagy, az orvos volt genyo és juszt is betakarta a fejével a képernyőt :( szívhangjára is úgy kérdeztem rá, mert semmit nem akartak mondani :(
2015. nov. 9. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 12 hetes uh elcsuszott a 13. hetre de el akartuk mondani ezert elmentunk egy 4d-re nagyon cuki kepet kaptunk... Viszont mikor igazi kerek babaformat szeretnel akkor a 24-27 het kozott erdemes menni, mert akkor meg belefer a kepbe teljesen :)

En az elso terhessegemnel a12. a16. es a 26. heten voltam mondanom sem kell h a 26. heti volt a legszuperebb.

2015. nov. 9. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam kb. 7 hetesen, akkor állapították meg hogy pocak lakóm van... voltam a 12. hetes kombinált teszten, ott a doki telibe kitakarta,bunkó volt, üvöltözött az összes kismamával... most elméletileg 20 hetesen megyek sima uh-ra de képet nem kapok mert nem olyan a gép... így nagyon látni se látjuk, ezért kérdeztem a tanácsaitokat.
2015. nov. 9. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
23. hetesen voltam, kaptunk 2 kêpet és dvd-t. Nagyon jól látszódott mindene! Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a 20. hét környékén ajánlatos menni mert akkor sok genetikai dolgot is meg tudnak még időben nézni és a baba is jól látható, később nem biztos hogy ráfér a képre egyben. Időben kérj időpontot mert én egy hónapra kaptam.
2015. nov. 9. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi egy hét múlva megyünk 4D-re (27. héten), pont ilyen okból! Nemhogy képet nem kapok de a monitornak is csak a hàtuljàt làtom, szívhangot sem hallani és a szonográfus még köszönni sem hajlandó, nemhogy bàrmit megosztani velem! A páromat is egyből kiküldték... Főként a nemére vagyunk kívàncsiak, ha ezeken múlik csak akkor tudjuk meg ha megszületett! Az első babàval a 32. héten voltunk, szerintem már késő volt, a nemét egyàltalàn nem tudtàk megnézni, az arca pedig alig fért már a képre, most ezért megyünk koràbban
2015. nov. 10. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy lett képem, hogy egyszer magánrendelésen voltam, barnázás miatt, akkor ott kaptam kettőt, sima rendelésen nem adnak, de kimerevítette a kedves doktornő nekem a képet, és lefotózhattam telefonnal, az apukának aki nem tudott ott lenni. Egyébként a 22-27. hét közé tervezzük a 4D ultrahangot, hogy kicsit szedjen magára :) Az még kb 1-2 hét. Nagyon várom :)
2015. nov. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!