Ma voltam 32. heti UH. Mit jelent az ABDI. -ABDII? Hol tudnám kiszámolni a baba súlyát ha nem tudom az AC értékét?
A doki nem mundott semmit,csak,hogy még éppen jók az adatok a korához képest!Tényleg ennyire kicsi lenne?!Nagyon-nagyon megijedtem!Első baba!
Adatok: BPD:85mm OFD:103mm ABDI:85mm ABDII:95mm FL:57mm(ez alapján a hossza:39,81cm)
28hét6napon volt 1367g.
Most mennyi lehet?
Ugye nincs baja?
Én is csak olyan kalkulátort tudok a súlybecsléshez, amihez kéri az AC-t. De ez úgy is csak becslés,sokszor nagyot téved. Azt az ABDI-ABDII nem tudom mi, de ne aggódj, teljesen jók a méretek. Azok amikhez az orvosok viszonyítanak, csak átlag értékek, és ilyenkor már a genetikai adottágok is belejátszanak. Az én picim is mostanában már 1 héttel kisebb, de az a lényeg, hogy amúgy egészségesen fejlődjön. Gondolj bele, hogy a végén születnek babák 3 kg-mal, meg 4 kg-mal is, de egyformán egészségesek. Attól nem lesz jobb, hogy óriásbébi, így legalább könyebb lesz a szülésnél.
Boldog babavárást, és szép szülést!
38 h km
első vok:
abdominal=hasátmérő ,szerintem az amit kérdezel,hogy mi az,ez lehet. De ,hogy mitől van két érték is,azt én sajna nem tudom,mert még nem tal. ilyennel.
Köszönöm a válaszokat,bíztatást,de valahogy nem tudok megnyugodni,pont azt mondta,hogy nagyon alul van a határértéknek,nem felül,szóval kicsi:(((
Úgy szerettem volna,ha olyan 2000g-ot már elérte volna,de ezt ezekből az adatokból nem fogom megtudni!
Csak azért furi az egész mert a 28hét6napos 4D UH-on a doki a mért adatok alapján 2nappal korábra írta az érkezését a kiírt időpontomnál!Tehát 3hete még nagyobb volt a koránál,most meg sokkal kisebb,nem tudom,hogy van ez,de halálra rémítik az embert!
Azt hiszem ebből lesz egy magán UH,mert a kórháziban már nem lehet bízni!
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!