Terhes vagyok vagy beteg?
Figyelt kérdés
Tehát szeptember 21-én voltunk együtt a párommal, kúppal védekeztünk, de mint a végén kiderült, ez nem maradt meg bennem, kiesett. 24-re vártam a mensim késett 26-án jött meg 2 napra utána barnás vérzésem volt kb 3 napig. Okt 3-án voltam nődokinál, azt mondta gyanús, 10 nap múlva csináljak tesztet. 14-én teszteltem negatív. 24-re vártam a következő menstruációt, késett, 27-én jött meg 1,5-2 napos gyenge vérzéssel, utána kb 2 nap barnás folyás. Bejelentkeztem a dokihoz jövő7re kaptam időpontot. Tünetek vannak: émelygés, enyhe hányinger, haspuffadás, mellfeszülés (az az érzésem néha mintha folyna vlmi a mellemből, de mikor oda kapok semmit nem érzek), mellfájás, fejfájás, hőemelkedés. De ezek jönnek mennek van amikor semmit nem érzek, néha pedig majd meghalok úgy fáj mindenem. Terhes vagyok vagy valami más probléma állhat mögötte? Előre is köszönöm a segítségeket.2007. nov. 8. 10:01
1/2 anonim válasza:
Lehet egy nagyon agresszív ciszta jele.Volt benne részem.De lehet egy babáé is.Csinálj még egy tesztet!Ha az is negatív,akkor biztos,h valami egyéb bajod van,mert szept 21 óta annyi HCGnek kellene lenni a szervezetedben,h azt ki kell mutatnia a tesztnek.nos most nem tudom,h melyiket kívánjam neked inkább,a babát vagy a cisztákat!Reméljük egyik sem!
2/2 anonim válasza:
Nézd, szerintem felelőtlenség lenne bármit is mondani. Érvek és ellenérvek sorakozna fel a tüneteidben. Az orvos többet fog tudni.
Szerintem, és hangsúlyozom még egyszer hogy szerintem, talán babát vársz, de inkább a dokira hagyatkozz!
Csinálj még tesztet addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!