Most akkor terhes vagyok vagy még mindig beteg? Többi lent
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk kisbabát és szombaton volt az első próbálkozásunk de akkor még meg volt és azóta is barna folyásom van. Vasárnap délután lázas voltam és fél óránként hánytam. Vasárnap 8körül már semmi bajom nem volt. Azóta minden reggel hányinger szerűt érzek és vasárnap óta ha nem szólnak rám nem eszek, mert az étel gondolatától is felfordul a gyomrom. Múlt hétvégéig mindig úgy keltem fel h éhes vagyok így reggelizek utána csak akkor eszek amikor haza jövök 4-kor, mivel cukrász vagyok így elég nekem egész nap az a krém mennyiség amit meg kell kóstolnom amire haza érek addigra már érzem, hogy éhes vagyok de úgy érzem egész nap ellennék evés nélkül. Sajnos nőgyógyászhoz még nem volt időm menni azóta. :(2011. febr. 9. 16:22
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, hogy napközben ritkán érzek szúró fájdalmat a hasamban és mintha fáradékonyabb is lennék.
2011. febr. 9. 16:33
2/3 anonim válasza:
Ha szombaton, azaz 4 napja voltatok együtt, akkor ha terhes is vagy semmiféle tünetet nem produkálhatsz. Esetleg egy korábbi együttlétből, de nem tartom valószínűnek. Ha gondolod vegyél pár 100ft-ért egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes.
3/3 anonim válasza:
Szerintem benyeltel valamit.Terhesegi tuneteket nem erezhetsz,foleg nem masnaptol.
egy szinten cukrasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!