Mennyire gyakori a vérzés nőgyógyászati vizsgálat után?
19 hetesen is így jártam, akkor visszamentem és azt mondta a doki, hogy a vizsgálattól van. Tegnap kellett mennem ismét gondozásra, és ismét megvizsgált, és mondta, hogy most is vérezni fogok, a méhszájam miatt.(ami egyébként zárt!)Ma is barnázgatok még, és a tegnapi is inkább rózsaszín volt, de mégis megijedtem.
26 hetes kismama
Szia! Köszönöm a gyors választ! A baba mozog ezért is remélem, hogy minden ok. Írt fel Klion hüvelytablettát is, de amíg van ez a barnázás nem merem elkezdeni. Bár azt mondta attól is lehet egy kis vérzés!
Boldog babavárást!
Szia én is így voltam terhesen. A doki szerint a hüvel sokkal érzékenyebb és vébőbb terhesen, mint alaphelyzetben. Amíg csak pecsételő vérzésed van, nincs gond. Egy kicsit sérül a hüvely felszíne vagy a méhszáj felszíne.
Most a lányom 7 hónapos és makk egészsége és a 43. héten úgy kellett beindítani a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!