Lehet baja a babámnak, ha még csak most vettem észre, hogy zöldes-sárgássá vált a hüvelyi folyásom, és most fogok csak elmenni vele orvoshoz?
Ez biztosan valami baci lesz! Nyugodj meg, menj el a dokhoz mihamarabb, biztosan kapsz rá valamit!
De addig most ne szexeljetek, amíg meg nem gyógyulsz, szerintem, jobb, ha nem adjátok oda-vissza egymásnak!
Szia, nyugodj meg! Ez a dolog sajnos többször elő fog fordulni a terhesség mellékhatásaként! Én is szenvedek tőle időnként. Vegyél canesten combit, ezt nyugodtan lehet használni terhesen és rendbe hoz. Én is használom időnként amikor előjön ez a csúnyaság. Sajna nem tudsz mit csinálni. Én itthon vagyok a terhességem elejétől, állandóan fertőtlenítem a fürdőszobát, a fehérneműket, máshol nem megyek wc-re mégis van nekem is ilyen. Menj be egy gyógyszertárba, recept nélkül kapható, és mindent elmondanak majd róla! Egyébként itthon is nagyon nagyon gáz a terhesgondozás, ha nem tudsz megfizetni egy nívósabb magánklinikát!
Egy 28 heteske
Előzőnek írónak üzenem:Neked is zöldes-sárgás és viszonylag több van belőle,ami időnként kifehéredik színileg, de így a nap elején zöldes...Canesten azt hittem az csak gombára jó, bekteriálisra is lehet használni ? Nekem adott még otthon májusban a nődoki Gynoflort, hogy legyen nálam, ebbe 6 db.hüvely tabi van, ami Lactobaccilusokat tartalmaz, ha eltolodnék bakteriális felé.De mivel rá van írva, hogy terhesen egyeztessen orvosával, nem tudom , nem merem így használni ! :(
Szóval most elmegyek a GP-hez, sim alt.orvos, és akkor majd ő megmondja mi legyen !?? :( Köszi, azért megnézek egy ilyen canesten leiratot itt kint !Otthon egyszer használtam..! :)
Szia,
en most megyek keresztul egy ilyen proceduran Nemetorszagban.
A folyasomban a doki ket kulonbozo bakteriumot, es egy gombat is talalt. Igy most mar a masodik antibiotikumot es a harmadik huvelykupot hasznalom. Allatira meg voltam ilyedve, de a dokim megnyugtatott, hogy ilyen gombas es bakterialis fertozes rengeteg kismamanal jelentkezik, es ezt szepen ki lehet kezelni, es a bebire semmi negativ hatassal nincs, foleg amig zart mindened.
Gondolhatod, hogy nagyon aggodom en is, hogy valyon a Picimnek lesz-e attol vmi baja, hogy antibiotikummal kezelnek, de allitolag nincs ok aggodalomra.
Jo tanacs viszont: sajat szakalladra ne kezdj el hasznalni semmi fele kupot, kenocsot stb.
Pillanatnyilag annyit tudsz tenni, hogy egy lavor meleg (semmikepp sem forro) vizbe csopogtetsz levendulaolajat es vagy kamillateat es abban aztatod magad egy 5-10 percig. Persze ezt is szigoruan csak akkor, ha zart a mehszajad!!!
En amugy a kovetkezo dolgokat kaptam, nem tudom persze, hogy igy hivjak-e oket Angliaban:
Amoxypen 1 g - antibiotikum
Erythro-CT 500mg - antibiotikum (Ureaplasma urealyticum nevu baci ellen)
Traumasept Vaginal-Ovula - huvelykup, fertotlenito, es gyulladasgatlo
KadeFungin6 - huvelytabletta gombara
Doederlein - huvelykapszula a jo bacik visszatermelodesehez, ha vegeztem a kuraval.
Nem tudom ez segit-e. Mindenesetre ne ess ketsegbe, nem tragedia, amin atmesz, nem vagy egyedul.
Boldog Babavarast neked!
29 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!