Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülésznőt, vagy orvost...

Szülésznőt, vagy orvost választanátok a terhesgondozáshoz?

Figyelt kérdés

Tavaly nyár óta már a szülésznők is végezhetnek önállóan terhesgondozást problémamentes terhesség esetén.

Ti választanátok csak szülésznőt a terhesgondozáshoz, ha problémamentes lenne a terhességetek, vagy inkább orvost?

Szülésznő hallgató

2015. nov. 6. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Magyarorszagon a tobbseg orvoshoz szokott. Hollandiaban szulesznohoz. Orvosnal kezdtem (mehszajmutet miatt Hollandiaban) s atiranyitottak a szulesznohoz. Masodik terhessegem a korhazban vegzodott keresztben fekves miatt. Most varom a harmadikat, es agyon aggodom magam, hogy a szuleszno kezdetleges modszerei nekem nem eleg jok. Alacsony a papp-a ertekem, es ok huvelykujjal a hasamon akarjak ellenorizni a gyerek es placenta novekedeset. Ha nem lenne ez a papp-a ertek, nekem megfelelne egy szuleszno, de igy nem. De orvost valasztanek magyarorszagon is, ott vannak berendezesek, ultrahang, miegymas, a huvelykujjas osregi vizsgalatok helyett.
2015. nov. 9. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Végez UH-t, manuális vizsgálatot a szülésznő? Írhat fel gyógyszert, ha pl. vashiányos a kismama?
2015. nov. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!