Lehetséges, hogy valami oknál fogva a dokim nem akarja megmondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de valahogy tényleg ez az érzésem. 12 hetesen rákérdeztem, egyből rávágta, hogy még nem látszik. Gondoltam ez normális, még pici. Tegnap voltam megint, 16 hetesen, most is rákérdeztem, hogy a neme nem látszik és megint egyből rávágta hogy nem. Szóval nem is az, hogy egy kicsit még nézegeti, próbálja, mégis mond egy tippet, vagy valami, hanem egyből autómatikusan rámondja, hogy nem látja. Létezik, hogy tényleg nem látja? Vagy lehet csak nem akar mondani semmit, amíg nem biztos?2015. nov. 5. 08:14
11/13 A kérdező kommentje:
Hát engem így hívott a doki, előtte 12 hetesen voltam, legközelebb 19 hetesen kell menjek.
2015. nov. 5. 12:02
12/13 anonim válasza:
10-es, én pl. járok havonta magánba, így a kötelezőkön kívül van több uh. De ezek persze ahogy esik, úgy puffan hetekre esnek.
13/13 anonim válasza:
Szia, nekem 26 hetes koráig nem látta, hogy fiú vagy lány, bizonytalant meg nem akart mondani. Aztán csinálta a 3D ultrahangot, ahol először szintén semmit nem látott, mert olyan pozícióban volt a baba. Majd kimentem ettem csokit, a baba mocorgott, visszamentem, megnézte megint, akkor már jobban előbújt, és terpesztett egyet :) akkor látta meg, hogy lány. Szóval biztos, hogy nem titkolózik a dokid, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!