Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem dolgozó kismamik, mivel...

Nem dolgozó kismamik, mivel foglaljátok le magatokat? Hogy néz ki egy napotok?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

(Ó, egy sorstárs! :D Én is egyetem előtt estem teherbe, és még a víz sem maradt meg bennem. )

Tanulni tudsz előre? Úgy értem, hogy tudod mi a tananyag? (Nálam ez volt a probléma.)

Vagy olvass, készíts játékbabát a picinek, esetleg ha tudsz, akkor köss, horgolj.

2015. nov. 3. 19:15
 12/14 A kérdező kommentje:

nem tudom mi a tananyag sajnos :(

horgolok vagyis horgoltam, mert csak az alapokat tudom, es van amit nem értek, anyum meg nem igazán ér rá tanítgatni :( megállt a tudomány a horgolt nyuszinál és szivecskénél, bár egy babasapka is készen van :)

2015. nov. 3. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Most olvstam mit írtam, jol megfiatalítottam a fiamat. 17 hós nem 7. Szerettünk volna kis korkülönbséget, de nem olyan kicsit. :D
2015. nov. 4. 02:54
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Ha szereted a simset, es szeretsz interneten beszélgetni akkor ajanlhatok neked egy programot. Az gyakorlatilag ötvözi a kettöt. SecondLife. Keress rá. Magyarok is vannak fenn, és mikor még volt időm rá, találkoztam kismamikkal is.
2015. nov. 4. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!