Lehet gond belőle, ha nem lát a háziorvos terhesség alatt?
nem hiszem, hogy kötelező, ha megoldod a beutalókat, ekg és a többit, na meg nem mész egyáltalán tp-re akkor gondolom nem kell :)
én csak az ekg és a tp miatt mentem, a kiskönyvemet nem is látta ;)
Nálam is csinált valami vizsgálatot a háziorvos, amit beleírt a kiskönyvbe de már nem tudom mit, mindenesetre biztos nem volt zavaró, mert akkor emlékeznék rá.
Ezen kivül hogyha veszélyeztetett terhes vagy, akkor a nőgyógyász szakvéleménye alapján a házi orvos írhat ki táppénzre, akkor mindenképp el kell menned (ezt azért vetettem fel, mert írtad, hogy problémás volt a teherbeesés, de természetesen remélem h minden rendben lesz és nem lesz ilyenre szükséged!)
Ha azért nem akarsz menni, mert nem bírod, akkor válts háziorvost. Szabad orvosválasztás van, keress egy szimpatikusabbat. Későbbiekben is hasznos lehet a jó viszony.
Teljesen kiment a fejemből a háziorvos, mivel a laborokat magán dokival csináltattam helyben, aki a várandósságot végig kísérte, mert a fogantatáshoz is sok labor kellett (MensMentis, ha tudjátok). Az egyetlen alkalommal, amikor beutaló kellett ekg-ra, szemészetre, akkor épp nyaralni volt, és a helyettesétől kaptam meg, de ő nem írt a kiskönyvbe semmit. Most meg a védőnő mondta, hogy miért nincs kitöltve az a fél oldal, és kell. Miért? Maholnap szülök, tényleg kell? Hova?
Táppénzre nem mentem, figyeltek rám, több cukormérésem volt, de nem voltam fekvésre ítélve vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!