21 hetesen normális ha éjszaka arra ébredek, hogy keményedik a hasam?
Nagyon ijesztő érzés!
Néha, ha felébredek, hogy pisilnem kell (elég sokszor, van hogy egy éjjel 4-5-ször is) utána szinte biztos, hogy bekeményedik a hasam! Van másnak is hasonló tapasztalata?
Szia!nekem egyfolytában keményedik a pocim és a védőnő szerint nem jó:S Szígórú ágynyugalomra kötelezett:SDe ettől függetlenül jól érzi magát a pici manón:)
28 hetes kismami
Nagyon köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok! :)
Az a baj, hogy két hete, amikor orvosnál voltam nem vizsgálta meg a méhszájat. Előtte amikor vizsgált, mindig zárt volt, de azóta már eltelt egy hónap! Még dolgozom, minden nap buszozok, igaz nem sokat, napi fél órát, de ha bármi gond van, azonnal otthon maradok és pihenek, csak a babámnak ne legyen baja! Legközelebb 25-ére vár vissza az orvos, de szerintem nem várok addig, jövőhéten visszamegyek hozzá, vizsgáljon meg, mert nem hagy nyugodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!