Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen normális ha éjszaka...

21 hetesen normális ha éjszaka arra ébredek, hogy keményedik a hasam?

Figyelt kérdés

Nagyon ijesztő érzés!

Néha, ha felébredek, hogy pisilnem kell (elég sokszor, van hogy egy éjjel 4-5-ször is) utána szinte biztos, hogy bekeményedik a hasam! Van másnak is hasonló tapasztalata?

2008. szept. 11. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
21 hetesen szerintem korai. Mindenképp említsd meg legközelebb a dokinak, pihenj sokat, és szedj magnéziumot! Üdv 30 hetes kismama
2008. szept. 11. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!nekem egyfolytában keményedik a pocim és a védőnő szerint nem jó:S Szígórú ágynyugalomra kötelezett:SDe ettől függetlenül jól érzi magát a pici manón:)

28 hetes kismami

2008. szept. 11. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én hasam is keményedett ilyentájt. A védőnőm azt mondta, hogy kezdjem el szedni a magnéziumot, és pihenjek, amikor csak tudok. Megtettem, ami a munka és az egyetem mellett belefért, és nem is lett semmi baj, pontosan érkezett a baba. Ha nagyon sokszor éreznéd, azért mindenképpen szólj a dokidnak.
2008. szept. 11. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
szió! Napi 10 keményedésnél nem szabadna többnek lennie! Én ugyanígy voltam, 18. héttől éreztem, 20 hetes koromra kinyílt a középső és külső méhszájam. Mindenképpen vizsgáljon meg a mielőbb az orvosod! Nekem panangint irt, és ágynyugalmat javasolt! Még sok hét van hátra, nagyon vigyázz magatokra!! A sok keményedés koraszülést eredményezhet, de ha vigyázol, kihúzhatod a végéig. Én most 24 hetes vagyok, a panangintól és a sok pihitől eddig nem rosszabbodott a helyzet, de nagyon oda kell figyelni! Doki biztos ad majd tanácsot, én felkeresném a helyedben. Szép babavárást neked!!
2008. szept. 12. 07:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok! :)

Az a baj, hogy két hete, amikor orvosnál voltam nem vizsgálta meg a méhszájat. Előtte amikor vizsgált, mindig zárt volt, de azóta már eltelt egy hónap! Még dolgozom, minden nap buszozok, igaz nem sokat, napi fél órát, de ha bármi gond van, azonnal otthon maradok és pihenek, csak a babámnak ne legyen baja! Legközelebb 25-ére vár vissza az orvos, de szerintem nem várok addig, jövőhéten visszamegyek hozzá, vizsgáljon meg, mert nem hagy nyugodni!

2008. szept. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!