28 hetes kismama vagyok. Fehér folyásom van, nem ég, nem viszket, semmi más tünet csak a folyás. Mi lehet ez? Baj?
Figyelt kérdés
Volt már folyásom, rögtön mentünk dokihoz, vett kenetet de az eredmény mindíg negatív az az jó volt. Soha semmi baj nem volt.2010. márc. 18. 13:04
1/2 anonim válasza:
Miért lenne baj? Teljesen normális a terhesség alatt. Még a halványsárga is normális, meg az álátszó is, a fehér meg pláne. :)
2/2 anonim válasza:
Nekem is fehéres folyásom van, néha elég bő, viszont nekem se fáj, meg semmi más tünet, és a kenet is negatív. Úgyhogy szerintem normális, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!