37 hetes kismama. Ez most túl sok folyás vagy magzatvíz lehet?
tegnap éjszaka bugyi nélkül aludtam és eléggé nedves voltam alulról, szinte elvoltam ázva, mikor megtöröltem magam, fénylett a wcpapíron az a vmi, aztán elmúlt.nemvolt pisi szaga. délután újra érztem, még a tiszt.betét is átázott, így a bugyim is olyan lett.késő du-n volt 5-6 fájásom is, de azok is elmúltak, ma reggel volt egy.
ma reggel mikor elindultunk megint éreztem és ahogy leültem a székre, ott hagytam egy nedves csíkot, tehát még a gatyám is kapott.
nemtom mi lehet, de van benne/néha (?) fehéres is.
bocsi a részletekért...
segítsetek, érdekelnek a tapasztalataitok. köszi
Szia!
Valószínűleg szivárog a magzatvized. Nem kell megijedni, de hívd fel a dokid , vagy menj be a kórházba megmutatni magatokat!
éjszaka is lehetett az a pukkanás? meg a bugyim kicsit fehér is, ezért nemtom h folyás-e? annyira bizonytalan vagyok.
baba is rengeteget mocorog.
a kórház ahova járok sz 40-50kmre van innen, beszélek a védőnővel, sztem veszek azt a magzatvízmutató vmit a patikában és meglátjuk mi lesz!
lécci írjatok! köszi
Jobb bemenni,mert ha elfolyt a víz,nem szabad várni.Inkább feleslegesen,mint hogy gond legyen.
40h
védőnő, doki is mondta h menjek a kórházba, úgyhogy készülök és megyek.de még az a nyákdugó sem ment el, csak ilyen fényes vmi. én nem értem mi van.mmost már lehet h szülhetek is? mert még szerettem volna ha várunk egy kicsit.
ez télleg magzatvízszivárgás lehet? ilyen mennyiségű és ilyen lassan is folydogálhat?!?!
sziasztok!
most jutottam géphez, ma jöttem haza a kórházból, bizony sírva is és nevetve is.
a babó nem érkezett, ő még jólérzi magát a pociban...
valóban magzatvízszivárgás volt, ugyanis az uh is kevesebbet mutatott! napi 3l vizet ittam is mára már ismét átlagos volt!!!tehát nincs baj...
a magneb6ot abbahagytam, hagy dolgozzon csak a méhem, majd csak lesz vmi...
de aranyosak vagytok, köszönöm a segítségeteket!!!
szia! nagyon szurkoltunk neked h már a babád szülessen, de örülj neki h jól vagytok és semmi baj! A baba meg majd jön amikor ő akarja! addig is pihenj és vigyázz magatokra!
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!