Tényleg sok a 243gr egy 19 hetes lánybabának?

Hajjaj, nagyon messze van még a vége... :)
Ilyenen felesleges még gondolkozni, hisz pocakod is alig van még :)
Az meg, hogy mindenki riogat, furcsa nekem, mert a környezetemben senki nem tudja kapásból, hogy egy 19 hetes magzat mekkora, sőt még én se emlékszem, pedig nemrég szültem... :D
Szóval nyugi, semmit nem jelent... :)
Boldog babavárást!

Húúú! Nekem 400 grammos volt a 19 hét végén. A 20 hét végére plusz 50 grammot hízott. A 27. hétre 1045 gramm lett. A doki nem jelezte, hogy gond lenne. Most a 32. héten már 1954 gramm (100 grammal több az átlagnál).
Remélem 4 kiló alatt megállunk! :)

20 hetes uh-n 423 grammra becsülték a kisfiamat.:)
A 38. héten született 3960 grammal és 54 cm-el.
Szóval ha csak ebből indulunk ki, akkor egyáltalán nem nagy a babád, inkább teljesen átlagos!:) Viszont a súlygyarapodás, a növés a babáknál annyiszor változhat még a terhesség alatt, van hogy egy időben nagyon megugranak, aztán éppen, hogy nőnek, gyarapodnak.

20 hetesen es par naposan voltunk ultrahangon es 450 g volt a tippelt suly.
A kiiras elott egy hettel 3660 g-ma szuletett, ami nem hatalmas.
A masik fiamnal nagyon hasonlot mertek felidoben es 3100 g volt, amikor megszuletette, szinten a 39. heten.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!