A terhesség utolsó hónapjában mennyit híztatok?
Eddig 20 kilót híztam. 48 kilóval kezdtem 160 centi Vagyok.
35hkm
10 kilot giztam az egesz terhesseg alatt, az utolso honapban 1-2 kilot.
Most 4 honapos a babam, annyi kg vagyok mint a terhesseg elott.
20 kg hizas sok, 12 az atlag.
Hasonló alkat vagyok, mint Te. 162 cm. 54-56 kg voltam a gyerekeim előtt. Az elsőt 70 kg körül szültem, utána viszont már csak 52 kg körül voltam. A másodikkal 47-re is lefogytam az elején, aztán a 16. héttől szülésig heti egy kiló jött fel, 68-al szültem, utána viszont már csak 48 kg voltam. A harmadikkal terhességi diabétesze lett, így a 30. hétig feljött 13 kg a hátralévő 11 hétben nem változott.
Most már 3 éves a legkisebb, és küzdök, hogy tartani tudjam az 50 kilómat, mert gyakran alá fogyok, és mindig piszkálnak, hogy túl sovány vagyok, meg érzem is, hogy kevés az energiám.
Másik válaszolónak üzenem, hogy nem lehet így kimondani, hogy a 20 kg az sok, mert ez csak a statisztika, de mindig az adott kismamát kell nézni.
Nekem pl. soha senki nem mondta, hogy sok a 20 kilóm (kivéve a védőnőt, aki megjegyezte, hogy "ez az ütemű hízás nem jó"), és nem is néztem ki túlsúlyosnak, a szoptatás meg azonnal levette a kilóimat.
Az a barátnőm, aki 3kg-ot hízott terhesen, a szoptatás alatt még 9-et szedett fel, és azóta sem tudja leadni (mondjuk nem is kövér, csak hát kevesebb volt előtte), én meg összesen 6 kilóval vagyok kevesebb, mint a gyerekeim előtt...
Köszönöm. Igen én is úgy gondolom hogy mindenki más.. Más alkat. Nem érzem soknak ezt a 20 kilòt.
Nagyon soványka voltam.
Elso babaval 2 kilot hiztam az utolso honapban, de azert, mert elotte sajna mar hiztam 23-at, ami nagyon brutalis volt szerintem es igyekeztem nem hizni tobbet.
Nekem egyertelmuen sok volt a 25 kilo plusz, pedig 178 cm vagyok es vekony alapban. De 78 kh lettem szules utan, nem ereztem jol magam. De szerencsere lement.
A masodik babaval 12 kilot hiztam osszesen, de az utolso honapban talan egy kilot csak, szinte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!