Hogyan kell felkérni az orvos a szülésre? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mikor és hogyan szokták felkérni az orvost a szülésre?Sajnos most találtam meg egy orvost akire azt tudom mondani hogy normális orvos sztk-ba járok 18 hetes vagyok most.Szerintetek elkéstem a megfogadásával vagy még belefér?Ja és még annyi hogy legközelebb 23 hetesen hívott vissza ha akkor kérném fel a szülésre az késő?Köszönöm a válaszokat.2015. okt. 29. 21:03
1/3 anonim válasza:
Nem késtél el, sőt, ha úgy gondolod, hogy mégsem ő az, akár az utolsó pillanatban is lecserélheted, és tedd is meg, ha kétségeid vannak!!!
Annyit kérdezz, hogy ekkora vagy kiírva, ráérne-e bejönni és kísérni a szülésed. Ő meg megmondja, hogy igen vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Nem késő, sztem a legideálisabb idő. Én 24 hetesen kértem meg, pedig az elejétől hozzá jártam. Annyit kérdeztem,h számíthatok-e a doktor úrra a szülésnél.
3/3 anonim válasza:
Az első gyereknél úgy mentünk hozzá ajánlás alapján, hogy ő lesz az orvosunk. A másodiknál pedig csak annyit kérdeztünk, miután gratulált a terhességhez, hogy "elvállalod ezt a babát is"? Ő meg mondta, hogy természetesen. Ki kellett tölteni egy nyilatkozatot is, hogy választott orvosunk van. Szerintem a legközelebbi találkozáskor mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha ő vinné végig a terheséged, a részleteket pedig majd ő elmondja. Azt is megkérdezheted, hogy mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!