Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiad vagy lányod lesz? Őt vártad?

Fiad vagy lányod lesz? Őt vártad?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kislányt szerettem volna mielőtt próbálkozni kezdtünk. Az elején annyit szenvedtem és féltem, hogy nekem már mindegy volt csak maradjon és legyen egészséges. Kb a 18-19.hétig az volt a megérzésem, hogy fiú. Utánna valami változott és csak lánynevek jutottak eszembe, lányos ruhákat néztem, lányként jutott eszembe, ha rá gondolotam. Aztán a múlt héten 25hetesen kiderült, hogy kislány. :)

Van már egy 9éves nagylányom. Akkor végig lányt szerettem volna és úgyis éreztem, hogy lány érkezik.

Párom szeretne majd egy kisfiút is :)

2015. okt. 30. 06:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Fiam lesz es azt is kepzeltem el.
2015. okt. 30. 08:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Fiam van ,őt vártam.Sokkal gyönyörűbb ,mint gondoltam.Továbbra is fiú párti vagyok ,ha lesz még gyerekem.
2015. okt. 30. 08:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Lányom lesz de fiút szerettünk volna de amikor megláttam az uh-on teljesen beleszerettem és mostmár el nem bírnám fiús anyukaként képzelni magam.
2015. okt. 30. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Kislányunk lesz. Én is és a páromis kisfiút szerettünk volna. De mikor megmutatta magát az ultrahangon akkor már úgy éreztem hogy mind1 csak egészséges legyen. A párom elis pityeredett mikor "betekintett" a pocakba az ultrahangon és látta hogy kapálózik és mocorog. Úgyérzem jó szülei leszünk a kislányunknak.
2015. okt. 30. 19:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Némely hozzászóláson könnybe lábadt a szemem, olyan szép! Végül is mindegy milyen nemű, hisz úgy is ő lesz a legtökéletesebb baba a világon nekünk, nem igaz? :)
2015. okt. 30. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Kétszer voltam terhes, kétszer vágytam arra, hogy lányok legyenek. S bizony két lánykám született.

Imádom a fiúkat, három fiú unokaöcsém is van, akikkel baba koruk óta imádjuk egymást. De valahogy terhesen, el sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen. Nem tudom miért.

Viszont abban biztos vagyok, hogy ha fiaim lennének, akkor is sík boldog lennék. Nem tudok nagyobb boldogságot, mint a gyerek. Még ha ez most nyálasan is hangzott, akkor is. A gyerekektől kapod életed legszebb, legnehezebb, legjobb, legbonyolultabb feladatát. Olyan pluszt adnak, amit soha sehonnan nem kapnál meg. Mindegy, hogy milyen nemű.

2015. nov. 4. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Én mindig kislányra vágytam, de elsőre örültem, hogy fiú, mert apuka arra vágyott, meg ugye a nagy bátyó... Másodikra még inkább kislányt szerettem volna, mert fiúból már volt egy tökéletes, nem tudtam, lehet-e még egy fiú így szeretni. Ő is fiú lett és óriási jelenség, kivirágzanak a fák, ahol megjelenik. :D Folyton mosolyog és viccelődik, mindennek örül és napjában 15 olyan bókot ereszt el, amikre csak a született Casanovák képesek. :D A nagy meg továbbra is tökéletes. Eszméletlen szép, okos, ügyes sportoló, jól nevelt, békés.

Szeretnénk még babát, de ha ezek után még 3 fiam lesz, azt sem bánom, mert mindegyik gyerek eszméletlen jó fej és mind annyira különböző!

Persze egy csajszinak is nagyon fogok örülni, aki igazi királylány lehet nálunk. Utánam persze! 3:) :D

2015. nov. 4. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:

A férjemmel mindketten elsőre kislányt,másodikra kisfiút szerettünk volna kiskorkülönbséggel. Bejött! Van egy gyönyörű,cserfes 2 éves lányunk és egy már most igazi pasis 4 hónapos kisfiunk,22 hónap van köztünk. Ha nem így alakul is biztos boldogok lettünk volna,de most így érezzük tökéletesnek :)

Egyébként az imádott kislányom után,mikor a fiamat vártam kétségek gyötörtek,hogy vajon fogok e tudni így szeretni egy kisfiút is,időközben úgy éreztem, talán inkább lányos anyuka vagyok,de ahogy megszületett a kisfiam első látásra beleszerettem (ahogy anno az apjába :)). Oda vagyok érte,lehet bármilyen nehéz eset!!! Ugyan egy jó idg most nem tervezünk harmadikat,de a férjem is és én is úgy érezzük,hogy egy pici lány felé húz a szívünk,de most,hogy már mindkettőből kijutott nekünk,annyira nem lényeges.

2015. nov. 5. 06:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Fiam lesz (ismét), én lányt szerettem volna, de már az első pillanattól biztos voltam benne, hogy fiú lesz :) Nem baj, neki is nagyon örülök, csak már kész kolbászfesztivál lesz így nálunk, de majd talán a harmadik kislány lesz.
2015. nov. 5. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!