Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+2 hetesen 5x8 mm petezsák,...

6+2 hetesen 5x8 mm petezsák, megfelelőnek számít? Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
Szíkhólyag és embrió nem látható még. A doki szerint 5 hetes körül van, viszont pontosan tudom, hogy legkevesebb 6+0 lehet, mert nem is voltunk máskor együtt a férjemmel, csak akkor. És ezt ovuteszt és hőgörbe is igazolja. A doki biztat, hogy egy hét múlva menjek és hátha... De én félek. Volt valakinek ilyen méretekkel egészséges baba? Ja és mi van a ha az ultrahang volt kicsi felbontású? Lehetséges? Egy ici-pici monitoron át nézte, kb. 25 cm-es volt a képernyője.

2015. okt. 29. 17:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, kitartás! :(

Én is vetéltem már el, de rá másfél hónapra megfogant az a baba, aki most itt mocorog bennem :)

Kitartás!!!! Minden jó lesz hamarosan! :))))9

2015. nov. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!