Szurulás ellen valami tipp?
Figyelt kérdés
Szornyu szorulasom van sajnos...8hetes terhes vagyok. Sajnos mar eleg elviselhetetlen...mit tudnatok ajanlani ami hasznalna? Elore is koszonom2015. okt. 29. 16:06
1/5 anonim válasza:
Reggel egy pohár langyos aszaltszilva-lé. Gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban kapható.
2/5 anonim válasza:
Sok rostos gyümölcs, zöldséges ételek, narancs és magnézium nagy dózisban, vagy gyógyszertárban adnak magnézium alapú hashajtót is. Érmes a táplálkozással rendben tartani amúgy végig és a sok magnézium úgyis fog kelleni, az meg egy szint után meghajt.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenképp kiprobálom a tanácsokat!
2015. okt. 29. 17:41
5/5 anonim válasza:
Nekem a Tamarinlax lekvár és a Hunyadi keserűsós víz vált be. Pedig előtte végig próbáltam sok mindent. Még kovászos uborkát tejjel is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!