17-20 éves kismamák hogy bírjátok a terhességet anyaságot?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 19:17
11/15 anonim válasza:
18éves voltam mikor az első lányomat vártam. 11hetesen derült ki, mert semmi jele nem volt. Abszolút problémamentes terhesség volt, álomszüléssel. Babázás is könnyen ment. Pedig féltem tőle.
Most 28évesen várom a második lányom. Hiába járok mindjárt a 3.trimeszterben még mindig sokszor rosszul vagyok, mindig fáj valamim, egyszóval most abszolút nem problémamentes. Remélem a szülésnél nem lesz probléma.
Lényegében fiatalon sokkal jobban bírtam a terhességet. Mostmár csak túl szeretnék rajta lenni.
12/15 anonim válasza:
16 éves vagyok lassan 25 hetes kismama :) élvezem minden pillanatát. Vannak nehezebb napok de nem bánom egy percig se
13/15 A kérdező kommentje:
utolsó, irtam privit neked:)
2015. okt. 29. 09:55
14/15 anonim válasza:
20 éves vagyok, 22 hetes kismama. 19 éves voltam mikor kiderült. De már 1 éve próbálkoztunk a párommal mire sikerült. Suliba járok minden nap (azaz nem vagyok magán tanuló) ami kezd kicsit megterhelő lenni, megvisel a terhesség. A 15. hétig napi 2x-3x hánytam, a 18. héttől annyira fent van a savam hogy sűrűn ez végett hányok is.
15/15 anonim válasza:
16 éves vagyok és 30 hetes kismama, hát voltak szebb és jobb pillanataim de hát ez ezzel jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!