Ki mikor kezdte el érezni, hogy a babája rugdos? Az apukák mikortól kezdik el érezni? Mikor tapintható külsőleg is?
15. héten éreztem először (első baba), de még 2 hétig nem tudtam elhini, csak mikor már kis puklit is csinált a hasamon, mikor rúgott. Apukája is kb. 17 hetesen érezte az első nagyon pici rúgást, de csak mert mondtam neki, hogy mire figyeljen, utána 1 hét múlva érezte csak a következőt, és 2 hét múlva volt neki magyarázat nélkül is egyértelmű, hogy ez az volt, szóval olyan 19 hetesen. Viszont két héttel nagyobbnak mérték a koránál, lehet, emiatt is éreztem előbb.
Most már szépen tapintható külsőleg is. 23hkm
Férjemnek is nehéz volt elcsípnie, az elején, mikor hívtam, annyira nem is akarta megfogni, mert én mondogattam neki, hogy ,,na, érzeted? Érezted?", ő meg a legtöbbször nem érezte. Mondta is, hogy most már sokkal könnyebb éreznie, mert addigis nehéz volt a légzésemtől, és az egyebektől megkülönböztetnie, ráadásul nálunk le is nyugszik, amikor az apja ráteszi a kezét a hasamra. Próbáld úgy, hogy lassan, egyenletesen veszed a levegőt, és egy aktívabb időszakában tegye rá a párod a hasadra kezét, előtte pedig ne változtass helyzetet. Nekem pl. fekve sokkal jobban érezni.
5-ös
:)
A férjem a kezével nem mindig érzi (22 hét) viszont ha a száját tesz a hasamra, akkor a pici matatásokat is :)
Azt mondja, hogy a keze érdesebb, és ezért a finom kis rúgásokat, mozgásokat nem érzi, csak a nagyobbakat :)
próbáljátok ki, hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!