Ha hat hetes terhesen volt pulzalas, mennyi az esely arra, hogy a tovabbiakban megall a fejlodese, elhal?
szia.
nekem idén két missed ab-om volt. az egyik 6 hetesen, a másik 8 hetesen. most újra babát várok. megmondom őszintén, semlegesen állok a dolgokhoz. sajnos benne van a pakliban, hogy elmehet a babám -eddig minden rendben, ahogy a 8 hetesnél is volt-.mindkét szövettanom teljesen negatív lett.
Amit a dokim mondott, hogy a 8 . hét után szignifikánsan lecsökken a vetélések száma. A 8. hétre esik az embrio-placentális időszak. mikor már a lepény is működni kezd részben, ilyenkor fordul elő, hogy elhal a terhesség,mert részben ott van a sárgatest ami még termel, de esetleg már nem eleget és már alakulgat a placenta ami még nem termel eleget. a missed ab-k egy része ebből adódik.
A cickófájós és émelygős tünetek jönnek mennek :) erre ne adj. egyetlen egy jele volt, hogy elhalt a babám nyáron, hogy iszonyat derékból hátba sugárzó fájdalmam volt és nem múlt el több napon át.
Drukkolok, hogy veled maradjon a babád. és nyugi :)
11-es vagyok én meg az örvendekből:-))
Kolozsvárra jártam suliba így "kihallom" egyből:-D
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!