Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hat hetes terhesen volt...

Ha hat hetes terhesen volt pulzalas, mennyi az esely arra, hogy a tovabbiakban megall a fejlodese, elhal?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem ilyen modon, mert volt mar egy terhessegem, ami szinten elhalt, csak akkor pulzalas sem volt. Orvendek a pulzalasnak, de ugye ez meg nem 100%? Esetleg tudtok problemat, ami miatt ilyenkor, ennyi idosen megall, vagy elhal a terhesseg? Mindennel jobban szeretnem, hogy rendben legyen, de nagyon felek. Most mintha a mellfajas is enyhult volna, nem erzek semmi kulonoset, csupan neha etelundort. Koszonom a valaszokat.
2015. okt. 27. 15:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen viszont kívánom:-) Erdélyi születésű vagy?
2015. okt. 27. 19:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, mibol gondoltad? :)
2015. okt. 27. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia,teljesen megértelek,nekünk a 8héten ment el a babánk és műteni is kellett 3 évvel ezelőtt :( nagyon megviselt mindkettőnket a férjemmel,annyira hogy tavaly szeptemberig nem is próbálkoztunk a babával mert rettegtem hogy megint megtörténik,akkor éreztem először hogy nem rettegném végig a terhességet,9 hónap után jött össze :) most vagyok 23 hetes :) nagyon szorítok neked kitartás!
2015. okt. 27. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:

szia.

nekem idén két missed ab-om volt. az egyik 6 hetesen, a másik 8 hetesen. most újra babát várok. megmondom őszintén, semlegesen állok a dolgokhoz. sajnos benne van a pakliban, hogy elmehet a babám -eddig minden rendben, ahogy a 8 hetesnél is volt-.mindkét szövettanom teljesen negatív lett.

Amit a dokim mondott, hogy a 8 . hét után szignifikánsan lecsökken a vetélések száma. A 8. hétre esik az embrio-placentális időszak. mikor már a lepény is működni kezd részben, ilyenkor fordul elő, hogy elhal a terhesség,mert részben ott van a sárgatest ami még termel, de esetleg már nem eleget és már alakulgat a placenta ami még nem termel eleget. a missed ab-k egy része ebből adódik.

A cickófájós és émelygős tünetek jönnek mennek :) erre ne adj. egyetlen egy jele volt, hogy elhalt a babám nyáron, hogy iszonyat derékból hátba sugárzó fájdalmam volt és nem múlt el több napon át.

Drukkolok, hogy veled maradjon a babád. és nyugi :)

2015. okt. 28. 00:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt en is majdnem megkérdeztem. 😊 Abból pl., hogy "kell menjek".
2015. okt. 28. 08:17
 16/19 A kérdező kommentje:
:))
2015. okt. 28. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok én meg az örvendekből:-))

Kolozsvárra jártam suliba így "kihallom" egyből:-D

Merre laksz?

2015. okt. 28. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Dokinál voltál?
2015. okt. 28. 23:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, voltam, es eletemben eloszor hallottam azt, amit ti mar valoszinu hallottatok, ha van gyereketek, ugy hogy tudjatok milyen erzes hallani a szivdobogast. Van egy 11 mm-es eroteljes szivhanggal rendelkezo embrionk!!!! Es idaig minden rendben van. Csodalatos erzes, foleg ennyi problemas elozmennyel, azt hallani, hogy minden rendben van. Bizom abban , hogy most eros lesz, es velunk marad. Koszonom a leveleiteket.
2015. okt. 29. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!