Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen érezhettem a babát?

15 hetesen érezhettem a babát?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel nem tudtam aludni, feküdtem az ágyban és többször is éreztem valami kis csikizést, kaparászást belülről. Mintha egy tollat huzogattak volna belül, kb olyasmi érzés. Lehet a babát éreztem?
2015. okt. 27. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges, én is a 15. héten éreztem az első remegést, igaz, második terhességben. :)

27+4 hkm

2015. okt. 27. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges, igen. Én 15 hetesen éreztem először pici rángásszerű érzést, mintha egyszer-egyszer tikkelt, vagy megrándult volna finoman belül valami. 2 hétig nem mertem elhinni, hogy az a baba, mert egyrészt első babánál inkább a 18-20. héten szokták először érezni, másrészt izomrángást olyan helyeken is éreztem, ahol biztos, hogy nem a baba volt, de az alhasamban érzett kis rángásról 17 hetesen bebizonyosodott, hogy bizony az addigis a baba volt, mert akkor már kis puklik is látszódtak kívűlről, ahogy rúgott egyet.

Aztán 19 hetesen már 2 héttel nagyobb volt a koránál (12. hét előtti ultrahangokon nem), így lehet, hogy emiatt éreztem előbb, bár a lepényem mellső falon tapadt, de elég vékony is vagyok, szóval amiatt is lehet. Meg nagyon mozgékony babám van, szóval lehet, hogy emiatt is sikerült előbb kiszúrni, hogy ez már ő.

Barátnőm belső simító érzésként írta le, amikor először érezte a babáját kb. 18 hetesen.

Magamból kiindulva simán lehet, hogy te is őt érezted.

2015. okt. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!