Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sote 1. sz. Női klinikára...

Sote 1. sz. Női klinikára utaltak genetikára. Az afp értékem alsó határon van. Minden más rendben van. Mit kell tudnom ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Időpontot holnap tudok kérni, mert ma nem adtak. Sokára szoktak időpontot adni? Sokat kell várni? Uh lesz vagy valami más is? Normálisak a dokik?
2010. márc. 17. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia, 19.53-as vagyok. A 4D az tényleg jó, mi eddig 2x voltunk, a baba mind a 2x keresztbe feküdt, háttal a külvilágnak, úgyhogy semmit nem láttunk belőle :) Jövő héten még 1x elmegyünk, ha akkor sem akarja megmutatni magát, akkor marad a szülés utáni első találkozás :)

Esetleg Nálatok látták a baba nemét? Mi kislányt várunk.

2010. márc. 24. 07:05
 12/14 A kérdező kommentje:

igen, még nem voltam 18 hetes, mikor már látszott. Akkor csak sima 2d-n nézték. Kisfiú :)

Most meg olyan képet kaptunk a 4d-én, ahol oldalról látszik a baba, szopizta az ujját.

2010. márc. 24. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Minden ok a babával :):)
2010. ápr. 5. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, 19.53-as vagyok. Nagyon örülök neki, hogy minden teljesen rendben van a babával!!! :)

Gratulálok!

30 hetes kismama

2010. ápr. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!