Ez az első terheségem kb.1 hónapos vagyok de fáj a derekam és görcsölök is ez normális?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 11:55
1/5 anonim válasza:
Ha olyan mintha mindjárt meg akarna jönni, akkor igen, ha annál sokkal durvább és vérzel is menj el dokihoz..
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy egy honapos vagy?1 hónapja késik vagy 4hetes terhes vagy?Magnebét szedj a görcsre 3szor 1et is akár vagy ORVOS!!!!Egyébként gratula:-)
3/5 anonim válasza:
Ha még nem látott orvos,menj el hozzá mert a derékfájás+görcs nem túl jó jel.
Nekem csak akkor volt olyan menci görcshöz hasonló,mikor egyébként meg kellett volna jönnie.
4/5 anonim válasza:
igy van ha erős a görcs,az nem tul jó jel,de az első hetekben mindenkinél előfordul kis hasszurka,fájdalom.
5/5 anonim válasza:
Valóban szedhetsz magne b6-t, vagy menj el dokihoz, ez a görcs/fájdalom erősségétől függ!!! Ha nagyon görcsölsz rvos!
De lehet hogy csak a szalagjaid nyúlnak,nekem ez volt kb a 12. hétig, aztán megszűnt, most megint kezd előjönni, de nekem azért, mert már a vége felé tartok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!