Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit hiztatok a terhessé...

Ti mennyit hiztatok a terhesség alatt? Én 55 kg-Val és 174 cm-Mel kezdtem és most tartok 74 kg-nal. Szerintetek sok ez a hízás? Mit tegyek h ne szedjek fel további kg-ot? Most vagyok 35 hetes kismama

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 15:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15, 16 majd 18 kilót, de én nagyon soványan kezdtem a terhességeket. Nem ettem sokat, de a testem átállt raktározásra, na meg a vége felé vizesedtem is. Szerintem nem híztál sokat, vékony voltál előtte te is.
2015. okt. 23. 10:25
 22/24 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát. én se érzem h dagadt lennék csak az a fránya mérleg mutatja azt. de úgy gondolom amig minden leletem jó addig nem hiszem h bárkit is zavarna.
2015. okt. 23. 10:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt azért ne felejtsd el, hogy a gyereknek, a placentának és körülötte a víznek is van súllya! Szóval lehet, hogy amit te hízásnak tartsz az valójában a gyermek és a kötülötte lévő járulékos anyagok. Gondolj bele, amikor megszületik egy átlagos gyerek az kb +-3500 gr, a placenta szintén, és a víz is körülötte, ami nem ritkán 3-5 liter is lehet. Vagyis a terhesség végére ezzel számolva kb 10 kg volt a méh tartalma, és akkor az anya súlya még sehol nincs!

Én mint írtam 85 kg-al indultam, és 87-el mentem szülni. Haza pedig 78 körüli értékkel mentem. Szóval még fogytam is. Az a nőgyógyász akinél szülni akartam ehez képest vörös fejjel ordított velem, hogy hogy képzelem, hogy 2 kg-ot mertem hízni! Megakartam tőle kérdezni, hogy a gyerek+a többi súlya akkor kint lebeg a világürben?, de addig nem húztam ki nála, előbb összevesztem vele máson...

Szóval nyugodtan egyél este. Terhes vagy, az ég szerelmére, nem manőkennek készülsz, hanem egy embert gyártasz!!!! Majd ráérsz a súlyodon aggódni, ha már nem szoptatsz, akkor nyugodtan lefogyhatsz, de szerintem magától elfog tűnni.

2015. okt. 27. 16:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Ebben teljesen igazad van.most ő a legfontosabb.hát jó kis orvosod volt mit ne mondjak
2015. okt. 29. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!