Ti mennyit hiztatok a terhesség alatt? Én 55 kg-Val és 174 cm-Mel kezdtem és most tartok 74 kg-nal. Szerintetek sok ez a hízás? Mit tegyek h ne szedjek fel további kg-ot? Most vagyok 35 hetes kismama
55 kilóval kezdtem az elsőt és 62 kilóval mentem szülni.
Most kezdődik a dolog elölről :D ismét 55 kilóval indítok :D
Ha nincs bajod (magas vernyomas, vizesedes), akkor nalad nem gond ez a hizas, max akkor ha teged zavar.
Te 174 cm-hez voltal 55 kg, azaz igen vekony lehettel. Ha megszulsz, azzal lemegy kb 10 kg, meg akkor sem molett leszel, csak nem sovany/vekony. De ha nem tetszik ugy, akkor majd leadod.
Az sem biztos, hogy szulesig fogsz meg hizni. En egyik babaval sem hiztam az utolso honapban, pedig nem dietaztam.
Mondjuk a magasságodhoz nem volt sok az alapsúlyod, de most már ne hízz többet, figyelj oda. Kevés szénhidrát, de ne koplalj azért, nem gáz ez a hízás.
Én 45-tel kezdtem mindkettőt (de én alacsony vagyok), és 60, ill. 58 kilóval szültem.
Én 85 kg voltam az első mérésnél, 87 a szülésnél, 78 a hazamenetelkor. Nem ettem kevesebbet, igaz többet sem, nem tornáztam, nem voltam kívános, nem voltam hányos.
Mostmár annyira a végén vagy, hogy fölösleges már ezen ráodnod. Egy velem együtt terhes ismerösöm +30 kg-al ment szülni, 6 hónapja volt, mostanra már le is adta a kilókat. Most inkább a babával foglalkozz, ne a súlyoddal, azzal majd ráérsz, ha nem szoptatsz!
Én 168 centihez voltam 61 kg, 72-el mentem szülni. Szóval én nem voltam vékonyka. :D viszont neked a kezdő súlyod nem sok, így ez nem olyan sok azért..
Sokan nem híznak már az utolsó hónapban. De ilyenkor már nem is a hízás a lényeg. Majd lemegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!