Ti a hasatokban lévő babát már most a nevén szólítjátok, vagy ha nem, akkor hogy? (Azoktól kérdezem, akik tudják a nemét, és megvan a név is már).
Figyelt kérdés
Tetszik a név, amit kiválasztottunk, de még inkább csak ízlelgetem, és inkább úgy hívom, hogy kisbaba, meg kis mocorgóm, meg ilyenek:D Ti hogy hívjátok, mikor beszéltek hozzá magatokban, vagy akár hangosan?2015. okt. 22. 14:38
11/13 anonim válasza:
Sokáig csak magzatként beszéltem róla, de hozzá nem beszéltem. 23 hetesen tudtuk meg a nemét, a férjem az általa választott lánynéven hívta. Ő már az elejétől beszélt hozzá. Nekem nem tetszett az a név, ugyhogy én csak babaként beszéltem róla.
12/13 Picsusz válasza:
Míg nem tudtuk a nemét,addig csak babu-nak hívtuk.Azóta is szoktuk így hívni,na meg a nevén is.De én szoktam becézgetni is :)
13/13 anonim válasza:
Most vagyok terhes a második gyerkőccel, őt ezer féle képpen becéztük már a pocis-tól kezdve a hasfalatig. A nevén ritkán hívjuk, akkor is csak azok akik távolabbi rokonok/barátok. A nagyobb fiam most 3 éves, mikor terhes voltam vele kapott egy olyan beceneevet, hogy Potya, ez rajtaragadt. Nem akarom még felnőtt korában is így hívni, de most amíg kicsi, es szereti szoktuk így hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!